Ti nem tartjátok furának amikor egy tömegközlekedésen megláttok egy olyan embert, aki armani, gucci vagy egyéb luxus márkás cuccba van?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap száltam fel a buszra,láttam egy csávót armani ruhába/ karórával,a legújabb iphonnal,legalább ez érhetett összesen vagy 350.000 Ft-t nem lett volna egyszerűbb ebből már egy kocsit venni vagy valami?Nem érzik vajon ezek az emberek égőnek hogy ez a sznobbság egyik legsúlyosabb vállfaja?:D2017. szept. 22. 11:57
11/14 anonim válasza:
Igazából a kérdező is tipikus rosszindulatú proli aki csak azt lesi hol köthet bele abba akinek jobban megy a mint neki.
Ha valakinek 5 forinttal több jut akkor már a torkát vágná...
12/14 anonim válasza:
Én annyira nem figyelek oda a márkákra, hogy fel sem tűnik, ha valaki ilyeneket visel.
13/14 anonim válasza:
Én fel sem ismernék se armanit, se guccit, szóval akár az orrom előtt is tarthatja valaki, akkor sem mondanám meg, hogy milyen márka, pláne nem az árát, és ami a lényeg, nem is érdekel se a márka se hogy mennyibe került.
Részemről az öltözködés ott kezdődik, hogy legyen kényelmes és praktikus, a többi meg utána jön.
14/14 anonim válasza:
Általában nem eredetiek rajtuk . Lehalabb is a fiatalok nagy részen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!