Ti nem tartjátok furának amikor egy tömegközlekedésen megláttok egy olyan embert, aki armani, gucci vagy egyéb luxus márkás cuccba van?
miért lenne fura? :D
nekem van pénzem akár ilyen kacatokra, sőt kocsira is, mégis kínai ruhában járok és még jogsim sincs egyenlőre
ismertem olyan cégvezetőt aki a takarítókkal kártyázott
miért kellene, hogy a pénz döntsön helyettünk?
szóval mert van pénzem jobb kajákra, akkor már ne is egyek zsíros kenyeret hagymával? pedig szeretem és az anyagi helyzetemtől függetlenül akkor eszek amikor akarok
Svájcban a politikusok is SBB-vel közlekednek testőr, mint szar nélkül :D
És itt igencsak sok Gucci ruhás Police órás férfi-nő szaladgál, akik nem magánautóznak, hanem felülnek a vonatra és huss dolgozni.
És ugyanők hétvégén sáros túrabakancsban tapodják valamelyik hegyet.
Ez a baj a mai társadalommal, hogy mindenkinek az fúrja az oldalát, hogy a másiknak mije van, mikben jár, milyen a lakása, háza stb. Ahelyett, hogy a saját dolgukkal törődnének.
Nem, nem tartom furának. Amúgy miért is lenne ez fura? Ők megengedhetik maguknak, te még nem. És talán nekik csak ez van. Lehet otthon hideg lakás fogadja őket, nincs senki, aki várna rájuk, magányosak.
Nem értem, mi a gond a mai emberekkel. Komolyan. Nap mint nap látom, hogy ha valaki kicsit jobban van öltözve az átlagnál, lenézik őt, netán be is szólnak neki. Szomorú.
Van aki azt hiszi, hogy a külseje alapján fognak vele bánni a többiek
Ennyi. Ismerek milliomost aki elvan egy melegítő felsőben ès farmerban, van egy samsung telefonja ès egy adidas cipője. Ennyi. Az autója pedig egy toyota yaris.
Mindenkinek más a prioritás. Nem jobban sznobság az armani ruha, mint egy menő kocsi. Mindenki eldönti magában, mire szán pénzt és mire nem.
Nekem vannak külföldi hallgató ismerőseim, akik menő cuccokban járnak és a villamoson utaznak. Otthon luxus kocsijuk van, de nem érezték szükségét, hogy ide is vegyenek egyet pl. Ezen kívül hatezer más oka lehet, miért nincs kocsija. Lehet, csak környezettudatos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!