Ha luxus autók tulajait, szólítom le az utcán és kérdezgetek tőlük, az bunkóság?
Többek között az egyik kérdésem hogy hogyan jutott hozzá, és mennyi időbe tellett megvenni.
Van a városunkban egy Bmw-s illető, tipikus öltönyös fazon, ha látni szoktam mindig csinál valamit, vagy füstölteti a kereket, vagy "csúszkál" két sávos úton ha nincsenek előtte.
Hát ha random oda jönne valaki hozzám ezzel a kérdéssel én lehet vissza küldenélek anyádba😅
De ha egy agresszív férfiállatba botlasz az meg lehet a kerekeiről is ad lenyomat mintát az arcodra.
Ez szerintem hatalmas hülyeség.
Ja meg nekem nincs is autóm, és annyira nem is érdekel "ezek" hogy jutottak hozzá.
Mármint Mercedes terepjáróhoz vagy 7-es BMW.
direktbe rákérdezni baromság.
Én 1x már beszélgettem olyan csókával Bp-en ki egy ferrári kulcsát szorongatta. Pontosabban elmentem mellette és megdicsértem a kocsit, aztán beszélgettünk pár mondatot.
Így ki tudtam szedni, hogy miből telik neki ilyenre.
Én elküldeném az anyjába aki ezt megkérdezi, pedig rendes, dolgozó ember vagyok.
Egyszerűen a kérdés maga sértő. Egyrészt nem illik csak úgy vadidegeneket faggatni az anyagiakról, másrészt már a kérdés is "támadó" jellegű, tipikus "miből tellett neked erre" kérdés, ami már alapjaiban azt feltételezi hogy nem becsületes munkával szerezted a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!