Én vigyázzak, hogy ne sértsek meg egy kövér embert, de ők megtehetik?
Fene tudja, hagyd őket a francba.
Finoman utalhatsz, hogy nekik meg fogyni kéne.
A legjobb viszont, ha rájuk se bagózol.
Ez úgy működik,hogy vannak primitív tahó pr0lik,akiknél egyébként is dagadtra zabálás,és a frankómegmondás a divat,és vannak az olyanok,mint nagyjából Te,akik tapintatosabbak,és a saját dolgaikkal vannak elfoglalva,nem a másik kóstolgatásával.
Szerintem tök jól nézhetsz ki,és a lusta hájpacni irigy rád.
Az emberek nagy része hogyha megjegyzést tesz rád legyen az pozitív vagy negatív a te helyzeted helyett arról szól hogy őket ez milyen helyzetbe hozza, belőlük milyen érzéseket vált ki.
Jelen esetben sokkal kényelmesebb lenne hogyha mindenki kövér lenne, a kövérek lennének a sztárok és a jól kinézők. Sokkal kényelmesebb lenne ha a világ változna minthogy ők felfogják milyen rideg is a világ és megpróbálnának megváltozni.
Én speciel nem vagyok kövér, de például kicsit sárga a fogam mert egy éve elhanyagoltam a fogmosást, erre rátesz még hogy alapból nem állnak a legszebben. Most nem azon ügyeskedek hogy mindenkinek akinek szebb fogsora van nálam azt lehúzzam, hanem fehérítgetem ki különböző praktikákkal és rengeteg pénzzel. Illetve a jövő héten megyek szerezni fogszabályzót felnőtt emberként. Emellett odafigyelek hogy ne egyek olyat ami elszínezi, ne igyak kávét (ami eddig a mindennapjaim részét képezte). Igen, hülye voltam. Rájöttem én is a saját káromon hogy igenis fontos a fogmosás.
Ennyibe telne szerintem hosszú távon lefogyni. Edzéstől csak izmosodik az ember, a fogyás azon múlik hogy az étrendjét figyelje az ember. És rengeteg ismerősöm felülkerekedett az elhízásán, sokan középsulis évek alatt, és el se hinnéd a végén hogy előtte kövérek voltak.
És aztán vannak az ilyen emberek akik lusták, és egyszerűbb a többiekben keresni a hibát. Valamikor meg már észre se veszi, automatikusan elítél téged mert valami apró tulajdonságodat irigyeli.
Mert a sovány szexi, divat, kívánatos. Sztárok, énekesek közt oyan kevés a dagadt, hogy egy kezeden meg tudod őket számolni.
Mindenki sovány akar lenni, soha nem látni olyat, hogy hogyan hízz nyárra 3 kilót.
Soványnak lenni dicsőség, irigységből bántanak, dagadtnak lenni szégyen, lenézésből bántanak.
Igen, vigyázzá'. Nem olyan megerőltető nem s-ggfejnek lenni. Akkor se, ha magas vékony vagy :D
Én is magas és vékony vagyok, és 0 erőfeszítésembe kerül nem b-szogatni másokat a külsejük miatt.
ne hagyd magad
ugass vissza
sértödjenek meg, ki a faxt érdekel
ezekkel ne akarj jóba lenni
irigyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!