Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is észrevettétek már, hogy...

Ti is észrevettétek már, hogy az okosabb emberek szebbek és a butábbak pedig csúnyák?

Figyelt kérdés

Ha visszaemlékszek, hogy általános iskolából kik mentek szakmunkásképzőbe, hát pont az ilyen nyomott fejű proli gyerekek, gimibe pedig a szebbek. Egyetemen is rengeteg helyes pasit és szép nőt láttam, sokkal többet, mint mondjuk egy diszkóban. Most egy bankban dolgozom és a legtöbb kollégám vonzó, viszont egyetem alatt különböző gyárakban melóztam vagy éppen boltokban kasszáztam, és tele voltak tök undi emberekkel. :D

Szerintem azért van ez így, mert az intelligencia és a szépség is a genetikától függ, nyilván aki jobb génállománnyal rendelkezik, az helyes lesz és szép.

Én se és a barátnőim se azért járunk helyes pasival, mert csak a külső érdekelne, hanem mert fontos, hogy szellemileg egy szinten legyünk, és hát így alakult.

Amúgy itt van erről egy cikk is, találhatóak benne grafikonok is, amiket talán a kevésbé szebbek is el tudnak olvasni. :)

[link]

Az attraktív férfiaknak átlagosan 13,61 ponttal, míg az attraktív nőknek átlagosan 11,39 ponttal magasabb az IQ-juk, mint csúnyább társaiknak.

:)

2017. szept. 14. 14:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy Hawking nevéhez semmilyen tudományos felfedezés nem kapcsolódik, csupán írt néhány könyvet, amiben érthető nyelvezettel elmagyarázza a fizikát, illetve mindig van egy-két elborult elmélete, amik később nem igazolódnak be.
2017. szept. 15. 11:26
 32/36 anonim ***** válasza:
33%

De azt ugye nem állítod, hogy Hawking buta lenne, vagy nem intelligens? :))

Tök mindegy, Hawking csak 1 példa a ezerből.;) A cikkben felállított elmélet meg hülyeség marad, mint írtam a többi pontban, a tapasztalat mást mutat.

Nem éppen van tele gyönyörű emberekkel a mérnök, IT, gazdasági pdh képzés. Szerinted ez akkor hogy lehet, ha igaz a cikk állítása? :)

2017. szept. 15. 19:49
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb magyarázat erre a generációkon átívelő életvitel. Oké, vannak kivételek. Például a szegény falucskából phd-s tanárrá felcseperedő kis nyikhaj alacsony srác, aki az alkoholista apjától menekült el és megfogadta, hogy más élete lesz. A cél érdekében pedig feláldozott mindent és sokszor ennivalóra sem volt pénze. Azonban a mai egyetemista fiatalok döntő többsége legalább középosztálybeli szintén értelmiségi családból származnak nagyon jó körülmények között. Ők (és azoknak a szülei is) már x évtized ezelőtt is egészségesen étkeztek, hetente elmentek a városi uszodába, sportoltak, kiegyensúlyozott gondtalan életük volt. Ezek pedig a magasságtól kezdve az immunrendszeren át a bőr és a csontozat minőségével bezárólag mindenre hatással van. És amikor ezen szülők y generációs gyermekei megszülettek a 90-es években, akkor pedig már adottak voltak ezek a jó tulajdonságok, amelyeket örököltek a gyermekeik. Az ő gyermekeik meg még szebbek, okosabbak, magasabbak lesznek. Ez egy szelekciós, biológiai versenyfutás. Kvázi mint az országok esetében. Hiába következne be egy gazdasági csoda Mo.-n, akkor is súlyos évtizedek kellenének, hogy beérjük Svájc jelenlegi szintjét. Én egyetemista vagyok és nekem is ez tűnt fel, amit említettél kedves kérdező. Én 170 mély vagyok (természetesen melós családból), amikor diákmunkán voltam, sokszor tök átlagos magasnak számítottam a munkások között, de amikor meg részt vettem egy multi cég tréningjén, akkor pedig én voltam az egyedüli törpe a +180-as pasik körében. Ebből egyébként nagyon sok következtetést lehet leszűrni, nagyon érdekes téma. Mérnökszakokon, nagyon sok az alacsony gyík, nyikhaj gyerek. Ők egyértelműen nerd, különc emberek, akik a természettudományok rabságában találtál meg az életcéljaikat vagy esetleg külső nyomás hatására választották ezt a pályát (a fentebb említett kitörési életcél miatt). De ha jobban megnézed, a gazdasági, jogász, orvosi képzéseken már magas, sportos, jól szituált helyes srácok és csinos vékony, szexis lányok járnak többségével. Erre pedig az a magyarázat, hogy ők már olyan családban nőttek fel, amelyben célorientáltan nevelkedtek és pontosan tudták, hogy ők is a szülők által kitaposott ügyvédi, orvosi pályát fogják választani. Természetesen nagyon jó egzisztenciális körülmények gyűrűjében.
2017. szept. 15. 23:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Van valami abban amit mondasz, de a kettő köszönőviszonyban sincs egymással, bizonyítékok híján felesleges gondolkozni rajta.
2017. szept. 23. 11:34
 35/36 anonim ***** válasza:
A bátyám egyébként hegesztő, de szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt...
2017. szept. 23. 11:36
 36/36 anonim ***** válasza:
Talán, igènyesebbek vagyunk, mert sokszor kell èrtekezletre mennünk. Vagy, előadást tartanunk. A kellemes külső pedig megnyerőbb.
2017. szept. 23. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!