Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is észrevettétek már, hogy...

Ti is észrevettétek már, hogy az okosabb emberek szebbek és a butábbak pedig csúnyák?

Figyelt kérdés

Ha visszaemlékszek, hogy általános iskolából kik mentek szakmunkásképzőbe, hát pont az ilyen nyomott fejű proli gyerekek, gimibe pedig a szebbek. Egyetemen is rengeteg helyes pasit és szép nőt láttam, sokkal többet, mint mondjuk egy diszkóban. Most egy bankban dolgozom és a legtöbb kollégám vonzó, viszont egyetem alatt különböző gyárakban melóztam vagy éppen boltokban kasszáztam, és tele voltak tök undi emberekkel. :D

Szerintem azért van ez így, mert az intelligencia és a szépség is a genetikától függ, nyilván aki jobb génállománnyal rendelkezik, az helyes lesz és szép.

Én se és a barátnőim se azért járunk helyes pasival, mert csak a külső érdekelne, hanem mert fontos, hogy szellemileg egy szinten legyünk, és hát így alakult.

Amúgy itt van erről egy cikk is, találhatóak benne grafikonok is, amiket talán a kevésbé szebbek is el tudnak olvasni. :)

[link]

Az attraktív férfiaknak átlagosan 13,61 ponttal, míg az attraktív nőknek átlagosan 11,39 ponttal magasabb az IQ-juk, mint csúnyább társaiknak.

:)

2017. szept. 14. 14:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Az okosabb* emberek általában lustábbak is, ez egybe vág azzal az észrevételeddel, hogy a szép emberek lusták.

Néha lehet tévedni. :D

2017. szept. 14. 15:12
 12/36 anonim ***** válasza:
50%
Elég nyilvánvaló. Gondolj csak bele, az intelligensebb emberek fel tudják fogni, hogy a társadalomban mik számítanak, mi kell ahhoz, hogy jobb benyomást tegyenek másokra és ezzel könnyebben előre jussanak, kielégítsék szükségleteiket (munka, barátok, pártalálás, stb), sokkal igényesebb a stílusuk, öltözködésük, sokkal igényesebbek a testükre is, sportolnak stb... átlagban persze. simán reálisnak tűnnek az eredmények.
2017. szept. 14. 15:15
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
Aki lepontozott, annak miért fáj, hogy intelligens vagyok, mégis rosszul nézek ki? :(
2017. szept. 14. 15:20
 14/36 anonim ***** válasza:
24%
Igazad van kérdező, én vagyok rá az élő példa. :)
2017. szept. 14. 15:24
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
De szèp ember is a sok-sok politikus meg a nerd tudósok.
2017. szept. 14. 15:33
 16/36 anonim ***** válasza:
57%

És azt észrevetted kérdező, hogy a szépség relatív?

Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor van egy rossz hírem...

2017. szept. 14. 15:40
 17/36 Lazy Lover ***** válasza:
66%
baromság nézzd meg a világ leggazdagabb embereit nem éppen szépek....
2017. szept. 14. 15:50
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
Úristen de buta vaaaaagy!
2017. szept. 14. 16:01
 19/36 anonim ***** válasza:
66%
Ja, meg a logikád szerint csúnya is. :D
2017. szept. 14. 16:02
 20/36 anonim ***** válasza:
70%
Én 20 évesen jöttem ki külföldre. Kezdetben alig beszéltem a nyelvet és csak takarítói munkára vettek fel. Volt, hogy irodát vagy elegáns rendezvények helyszíneit kellett takarítanom napközben. Azaz sokszor több száz ember nézett úgy rám mint egy mozgó szemetesre. Volt, hogy mentem volna szünetre és és úgy nyomtak a kezembe szemetet, meg stb... De nem csak a vendégek, hanem az árusok, biztonságiak is lenézőek voltak. Úgy értem haza, hogy az arcom ráncos volt, tekintetem üres. A szabadnapjaimon nem tudtam elengedni magam, nem tudtam szép ruhát felvenni, melegítőbe és pólóban jártam. Fokozatosan fejlődött a nyelvtudásom és beiratkoztam egy egyetemi előkészítő képzésre. Egy színvonalas iskoláról van szó, ahol a tanároknak sikerült elérniük, hogy most már büszke vagyok magamra és nem tekintem alsóbbrendűnek magam. Most 25 évesen az arcom sokkal fiatalosabb mint akkor volt. Szeretek adni magamra, stílusosan öltözködni és sokkal kevesebb stressz ér.
2017. szept. 14. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!