Van bármi értelme lefogyni?
Már kislánynak is kerekebb voltam, míg 11 évesen a lány osztálytársaim nem értél el a 35kg-t, én már akkoriban 40kg-t nyomtam sajnos.
Most már vagy 7-8 éve 56-58kg között ingadozik a súlyom (170cm).
Mennyiségileg elég keveset eszek, kerülöm a csokoládét (két havonta ha fél táblát megeszek, azt sem egyben, sokat mondtam), chipset sosem eszek, ahogy üdítőt is nagyon ritkán iszok.
Eddig nem sportoltom rendszeresen, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de mostantól szeretném belevenni a napirendembe az úszást, a jógát illetve legalább még egy sportot.
Csakhogy ugye sporttal fogyni nem lehet, csak izmosodni, formásodni, súly vesztésre max a diéta jó.
Jelenleg kb ilyen alakom van (azaz inkább nincs alakom):
A mellem valamivel nagyobb, mint a képen lévő hölgyé (70E kosár). Egyébként S-XS méretezésű ruhadarabokat hordok.
54kg volt a legkevesebb, amit max el tudtam érni, de még úgyse voltam ´mai ideál´ vékony.
Nagyon szeretném, ha nekem is ilyen alakom lenne, mint ahogy sok más lányismerősömnek:
Nekik szerencsésebb a genetikájuk, egyikük sem diétázik. Az egyik lány hobbi szinten jógázik, a másik semmit sem sportol, mégsincs 40kg, és igazi kislány alkata van (a combja ugyanolyan vékony, mint a lábszára).
Én csak kemény diétával tudnám elérni a 45kg-t, a 40-t szerintem meg még úgy se.
Van egyáltalán így értelme belefogni?
20-as: Lehet, hogy képzeletben jónak tűnik, de ha látnál képen, te is azt gondolnád, mint én. Nem sértésből mondom.
5-ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!