Van bármi értelme lefogyni?
Már kislánynak is kerekebb voltam, míg 11 évesen a lány osztálytársaim nem értél el a 35kg-t, én már akkoriban 40kg-t nyomtam sajnos.
Most már vagy 7-8 éve 56-58kg között ingadozik a súlyom (170cm).
Mennyiségileg elég keveset eszek, kerülöm a csokoládét (két havonta ha fél táblát megeszek, azt sem egyben, sokat mondtam), chipset sosem eszek, ahogy üdítőt is nagyon ritkán iszok.
Eddig nem sportoltom rendszeresen, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de mostantól szeretném belevenni a napirendembe az úszást, a jógát illetve legalább még egy sportot.
Csakhogy ugye sporttal fogyni nem lehet, csak izmosodni, formásodni, súly vesztésre max a diéta jó.
Jelenleg kb ilyen alakom van (azaz inkább nincs alakom):
A mellem valamivel nagyobb, mint a képen lévő hölgyé (70E kosár). Egyébként S-XS méretezésű ruhadarabokat hordok.
54kg volt a legkevesebb, amit max el tudtam érni, de még úgyse voltam ´mai ideál´ vékony.
Nagyon szeretném, ha nekem is ilyen alakom lenne, mint ahogy sok más lányismerősömnek:
Nekik szerencsésebb a genetikájuk, egyikük sem diétázik. Az egyik lány hobbi szinten jógázik, a másik semmit sem sportol, mégsincs 40kg, és igazi kislány alkata van (a combja ugyanolyan vékony, mint a lábszára).
Én csak kemény diétával tudnám elérni a 45kg-t, a 40-t szerintem meg még úgy se.
Van egyáltalán így értelme belefogni?
Fúú, azt hittem valami kis tini liba vagy, erre kiderül, hogy már felnőtt nő.
Nincs miből fogynod.
Mozogjál, hogy egészséges legyél, de fogynod nem kell.
Szia, én tudom, miről beszélsz. 173 cm magas vagyok, és 58 kg. Vékonynak modnanak, de széles csípőm, és vastagabb derekam miatt sosem leszek olyan szép kis törékeny. A hátam, vállam is viszonylag szélesebb, sajnos ez genetika...
Én is sporttal próbálok javítani valahogy, és egészséges étkezéssel...
27L
13, dettó ugyanez
Mondjuk a hátam nekem pont keskeny, de minden más stimmel.
És igen, ez zavar, hogy nincs az a törékeny összhatás. Pedig a balerina típusú nők annyira szépek...
Ne haragudj, de ez beteges. Tökéletes alakod van basszus.
170 cm vagy és 56-58 kg? Még ez is nagyon vékony.
Én a 162 cm-emhez vagyok ennyi, akkor most dagadt vagyok?
Pedig szinte mindennap edzem, keveset eszem(NEM KOPLALOK).
40 kg akarsz lenni? Erősen testkép zavaros vagy, ne haragudj.
Ja és az utolsó csaj a képen egyáltalán nem szép.
40 kg osan már a kórházban kapnád a fincsi kis infúziót. Komolyan ezt akarod?
Még ha nem is edzenél, akkor is bomba alakod van, ha tényleg úgy nézel ki, minta csajszi.
És ne akarj fogyni! Étkezz egészségesen, egyél rendesen és mellette mozoghatsz, izmosodhatsz, formálódhatsz, de könyörgöm, ne fogyj!!!
170 cm magas lányhoz, véleményem szerint 60 kg teljesen ideális testsúly. Nem kell egyáltalán fogynod.
Ha szeretnél jobb testalkatot, csak a sport jöhet szóba, de mivel változik a Zsír/izom arány, lehet leszel 60kg de vékonyabbnak fogsz tűnni.
De ha te 45 kg-ig elszeretnél menni, és úgy éreznéd magad jól, akkor napi 1-szer egyél, és nagyon sokat igyál.
"Ja és az utolsó csaj a képen egyáltalán nem szép."
Jobb mint az első.
Kedves válaszolók, én elhiszem, hogy a méretek alapján jónak tűnik, de higyjétek el, ha mutatnék képet, ti is azt mondanátok, amit én.
Üdv:
173cm/58 kg
(12-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!