Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van bármi értelme lefogyni?

Van bármi értelme lefogyni?

Figyelt kérdés

Már kislánynak is kerekebb voltam, míg 11 évesen a lány osztálytársaim nem értél el a 35kg-t, én már akkoriban 40kg-t nyomtam sajnos.

Most már vagy 7-8 éve 56-58kg között ingadozik a súlyom (170cm).

Mennyiségileg elég keveset eszek, kerülöm a csokoládét (két havonta ha fél táblát megeszek, azt sem egyben, sokat mondtam), chipset sosem eszek, ahogy üdítőt is nagyon ritkán iszok.

Eddig nem sportoltom rendszeresen, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de mostantól szeretném belevenni a napirendembe az úszást, a jógát illetve legalább még egy sportot.

Csakhogy ugye sporttal fogyni nem lehet, csak izmosodni, formásodni, súly vesztésre max a diéta jó.

Jelenleg kb ilyen alakom van (azaz inkább nincs alakom):

[link]

A mellem valamivel nagyobb, mint a képen lévő hölgyé (70E kosár). Egyébként S-XS méretezésű ruhadarabokat hordok.

54kg volt a legkevesebb, amit max el tudtam érni, de még úgyse voltam ´mai ideál´ vékony.

Nagyon szeretném, ha nekem is ilyen alakom lenne, mint ahogy sok más lányismerősömnek:

[link]

Nekik szerencsésebb a genetikájuk, egyikük sem diétázik. Az egyik lány hobbi szinten jógázik, a másik semmit sem sportol, mégsincs 40kg, és igazi kislány alkata van (a combja ugyanolyan vékony, mint a lábszára).

Én csak kemény diétával tudnám elérni a 45kg-t, a 40-t szerintem meg még úgy se.

Van egyáltalán így értelme belefogni?

2017. szept. 12. 14:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Mai kamu kérdés..

nyilván tudod jól hogy minden válaszadó le fog hülyézni mert az első képen egy címlaplány van a második képen meg egy beteg anorexiás lány, persze neked ehhez még óriás csöcsöd is van..

Mi értelme az ilyen nyilvánvaló kitalációknak?

2017. szept. 12. 14:32
 2/21 anonim ***** válasza:

170 cm- 40 kg???

Az anorexia! Tökeletes így a súlyod! Sportolj valamit de semmi kèppen ne diètáz.

2017. szept. 12. 14:33
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, nem tudom, honnan vetted.
2017. szept. 12. 14:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen, sportolni mindenképpen fogok.
 5/21 anonim ***** válasza:

Szerintem te egyáltalán nem vagy kövér. Hány éves vagy?

És ne haragudj, nem szoktam leh.lyézni embereket, de... Hallod, 170 centihez ötven kiló vagyok és kis híján úgy nézek ki, mint egy csontváz. Ne akarj lefogyni! Sportolj és táplálkozz egészségesen, és az alkatodnak megfelelően szép lesz az alakod.

6/21 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja. És ha S-XS darabokat hordasz, akkor tényleg honnan veszed, hogy neked fogyni kéne?
2017. szept. 12. 14:35
 7/21 A kérdező kommentje:

23 vagyok

Csak néha van, hogy nem rossz indulatból, de azért megjegyzik az emberek, hogy kerekebb az alakom.

A páromnak is mondta egyszer egy ismerőse, hogy ´nem mondom, hogy nagydarab lenne a barátnőd, de olyan husis, na`

2017. szept. 12. 14:35
 8/21 A kérdező kommentje:

Mert látom, hogy sokan vékonyabbak nálam.

Hiába lapos a hasam, nem elég feszes, illetve a combjaim közt sem látni át.

2017. szept. 12. 14:36
 9/21 anonim ***** válasza:
A válaszokról mit gondolsz? Megfontolnád őket?
2017. szept. 12. 14:36
 10/21 anonim ***** válasza:
DE nem is kell, hogy átlássanak a combjaid között. Ha nem olyan széles a csípőd, ez mindjárt sokkal nehezebb (és nem mindenki szerint szép.) Nincs neked véletlenül önértékelési zavarod?
2017. szept. 12. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!