Mi értelme van a párkapcsolatoknak? Szerintem az egyik legbutább dolog a világon, ami létező.
Láttam már sok idiótát "szenvedni" a másik miatt, a közeli ismeretségemben is, meg úgy a nagyvilágban. Engem nem értek ilyen dolgok. Kiegyensúlyozott voltam mindig, amíg más bőgött a szobájában én úgy jöttem ki a kondiból hogy ma is hasznosat tettem magammal.
Bár volt és van is aki tetszik, megmozgatja a fantáziámat de ennyi, nem tudom hogy ki passzolna hozzám, lehet aki nálam jó, az elküldene engem stb.
Akikkel eddig "találkoztam" ott egy estéről vagy pár napról volt szó, de nem volt jelen a szerelem, ha talált magának valakit többet nem keresett azt ennyi, nem tartom viszont cikinek azt hogy fizettem is jó csajoknak, pár alkalommal, hisz ez megint olyan külső ide vagy oda, náluk már a pénztárca a mérvadó nem az hogy mid van meg mekkora a karod, szóval ilyen téren nem bánom hogy pár ezrembe került az a pár óra találkozás, van akivel haverok is lettünk, néha felhívjuk egymást.
Motorral benzinkútnál is szemeztem úgy valakivel hogy azt hittem oda jön és leszólít, mert én nem tenném.
Talán ezért is vagyok egyedül de úgy állok hozzá, biztos van az a csaj aki pont az sportos,tetkós motoros csávót akarja megfogni.
25F
Az ember társas lény.
Nekem úgy tűnik, hogy nem szoktál kezdeményezni, mert kiesik a komfortzónádból a dolog. (Hozzáteszem, nekem is, de szoktam néha erőltetni.) Ez frusztrál téged. A mai világban értelmes nő nem nagyon fog kezdeményezni.
Szedd össze magad!
28f
Figyelj rám! Mondok két filmet, amit meg kell nézned, akkor meg fogod érteni, hogy mi értelme van:
Up in the air - Egek Ura
About a boy - Egy fiúról
Ezek pont olyan emberekről szólnak, mint amilyen te vagy. Nézd meg őket!
Nagyon buta az aki feltesz egy ilyen kérdest. Választ se érdemelnél. Mire számítottál? Azt írjuk igazad van? Mekkora hü.lyesèg a parkapcsolat?
Remélem nem gondoltad komolyan
Szerinted csak ebből áll az élet? Kötelezően kell valakit keríteni magunk mellé? Aki családos gyerekek mellett, máshoz jár de fél elválni az normális állapot? Ugyanez a helyzet azokkal is akik erőltetik ezt az egészet és kéthetente mással vannak mert nem bírnak megállapodni, ezekhez mit tudsz hozzáfűzni? Igen, jobb lenne az ilyen embereknek egyedül, és nem keserítenék meg a másikat aki elhitte hogy komoly a kapcsolatuk.
Lehet, hogy előbb-utóbb összejön úgy is valami, hogy nem te kezdeményezel feltétlen. Nekem is volt már ilyen szórakozóhelyen. Azért ott sem az volt, hogy lány jött oda hozzám, hanem egyértelműen kimutatta, hogy tetszem neki és csak sodródni kellett az árral.
Kérdés az, hogy van-e értelme erre várni, amikor lehet, hogy sokkal jobb lehetőséget (értelmesebb, jobb csaj) hagysz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!