Mi ez a "Szökik a málna. " dolog értelme?
Tele van vele a facebook,mindenki ezen röhög. Belenéztem én is két videójába,de fél perc után feladtam. Ez az alak sötét mint az éjszaka,semmi értelme nincs a szövegelésének.ÉS még csak vicces se!
Szerintetek?
végre egy normális ember...
Amúgy arra utal ezzel a hülye gyerek, mikor valakit orrba vernek, és kifolyik a vér az orrán.
Tiv Tivy ott volt az évzáron ma a sulimban
Am sztem se vicces csak eszembe jutott
De ezen még röhögni sem lehet emeber!
Szaniszlón,a szökőkutas Zsanetton sem,de azoknak volt valami értelmük. DE!!!! Ennek semmi értelme nincs. Az ég adta világons semmmi.
félreértés
ez eredetileg a 17. század elejére vezethető vissza, egyfajta népmesei motívumokat tartalmazó történet III. Szent Kleofással kapcsolatban
ő egy uralkodó volt akkoriban Olaszországban, és állítólag a kedvenc gyümölcse a málna volt, amit akkoriban még nem nemesítettek, úgyhogy alig lehetett beszerezni, de amit találtak a földbirtokosok az Kleofásnak ment természetesen
és - állítólag - egyszer kapott vagy tíz kilónyi málnát, és egy kisegér volt a kosárban, aki szemezgetett belőle, és egyszer csak elrohant, és volt a szájában egy málna, és akkor Kleofás felkacagott:
"odasüssetek, rabszolgáim! :) SZÖKIK A MÁLNA :DDDDDDDDDD"
...és a rabszolgák nagyon nagyot nevettek :)
Khhmmm.. utolsó.
Nagy az Isten állatkertje,de alacsony a kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!