Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezhet ilyen? Pontosabban...

Létezhet ilyen? Pontosabban mi a véleményetek erről a "heteró-homóságról"?

Figyelt kérdés

Nagyon találóan és őszintén írta a srác (22 éves, világ életében csajfaló):

Sose kételkedtem a heteroszexualitásomban, de amikor megláttam ezt a szőke hajú, világos bőrű, gyönyörű szemű, kedves és aranyos fiút, akkor elgondolkodtam magamban. Megfogott, és annyira bele estem, mint még soha egy lányba se. Mintha mindent megváltoztatott volna bennem."

Vélemények?

Létezhet, h valaki 22 éves koráig egyáltalán nem fiúzik, majd egyszer csak jön a nagy Ő, de fiú személyében?

(nem arra gondolok, aki tudatosan elnyomja magában, majd aztán 22 évesen jön a coming out, hanem akiben tényleg soha nem merültek fel homo vágyak)

2017. szept. 8. 13:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Létezhet ilyen?" Igen.A neve biszexualitás.

"Pontosabban mi a véleményetek erről a heteró-homóságról?" Elfogadom a biszexuálisokat.

Ennyi.Válaszoltam mindkét kérdésedre.

2017. szept. 9. 18:36
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,Elképesztően furán és lassan fogsz fel mindent.:)

Most akkor leírom neked,amit az előttem szólók is:Minden emberben van hajlam (magyarul nincs 100% max 99,99%,tehát bármelyik emberből lehet "meleg"

Ez alapján,mindenki bi.Csak más arányokkal,így a legtöbb ember végig az egyik nem mellett marad, és ez általában az ellenkező.Ezekből már minden meg van válaszolva,ha elgondolkozol, de mivel te egy olyan ügyes,okos ember vagy,aki nem fogadja el más véleményét, így biztos megint jössz az összeszedetlen, pszichológiai érvekkel, kutatásokkal alátámasztott értelmetlen és logikátlan,ellentmondásos maszlagoddal.:)

2017. szept. 10. 15:24
 23/27 anonim ***** válasza:
*alá nem támasztott
2017. szept. 10. 15:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nálam légyszíves ne akard jobban tudni hogy mit érzek!

Nekem hiába mondod, hogy paradoxon, mert én bizony egy élő példa vagyok erre. Ugyanúgy feltudok izgulni egy lányra is mint egy fiúra. A melegeket nem nagyon hozzák lázba a nők, szóval nem vagyok meleg. De mivel imádom a fa**t is, hetero sem vagyok. (Hogy ne csak a szexualitásról beszéljek,) ugyanúgy képes vagyok szeretni egy lányt mint egy fiút (és fordítva). Ugyanúgy volt már fiú és lány párom is. Szóval ne mondd hogy biszexualitás nincs, mert én saját magamon tapasztalom, hogy de van. És ez az állítás, hogy a biszexség egy "melegálca" egyenesen vérigsértő nekünk biszexenek, akikről ezzel azt állítod, hogy az összes eddigi ellenkező nemű párunkat érdekből "szerettük", hogy elbújjunk a társadalin elől! Tényleg úgy gondolod, hogy te jobban tudod nálunk, mit érzünk? Én nem hinném...

19/bi/f

2018. márc. 5. 22:20
 25/27 anonim ***** válasza:
*társadalom elől
2018. márc. 5. 22:22
 26/27 anonim ***** válasza:

"a börtönszex az aztán mindenről szól csak nem érzelmekről"

Mert a homo- es a heteroszexualis egyuttletek azok mindig az erzelmekrol szolnak??? Azt se tudod, miket beszelsz...

2023. okt. 12. 02:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja kerdezo! Ha van ellenkezo nemu parod es nem hiszed el, hogy vannak bik, gyere el, jol megk_lak mindkettotoket es elso kezbol megtalasztalhatod, hogy letezik, de abban nem lesz koszonet! 🤣🤣🍆
2023. okt. 12. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!