Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen jel a fiúktól? Mit...

Ez milyen jel a fiúktól? Mit akar ez sugallni pontosabban?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú azt mondja, hogy jó nő vagyok, akkor az azt jelenti hogy bejövök neki, és le akar feküdni velem?

És ha aranyos, akkor meg barátnőnek kellenék neki?

Fiúk segítsetek légyszi, meg akarom tudni ezzel a fiúk "hátsó" szándékát. :D

2015. júl. 7. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Kedvességből is szoktam ilyet mondani, akkor is ha nem gondolom komolyan.
2015. júl. 7. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt,hogy jól nézel ki. Mit ezen ennyit agyalni? Ha lenne valami hátsó szándéka akkor mást is mondott volna.
2015. júl. 7. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek hátsó szándékok, mindkét esetben szívesen párosodna veled.
2015. júl. 7. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok más véleményére is, hogy különbséget tudjak tenni. Azért annyira nem vagyok ám már szűzies kislány 19 évesen. :D Voltak pasijaim. Egyébként ha valaki bókolt nekem ilyenekkel, utána mint kiderült, össze akart jönni velem, szóóval... :)
2015. júl. 7. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Kinek mit jelent...

Nincs olyan, hogy férfi szótár.

Leginkább azt jelenti, amit mond.

Nyilvánvalóan, ha azt mondja, hogy jó nő vagy, akkor bejössz neki, ehhez nem kell sherlock-i logika.

A szex meg nem hátsó szándék. Az egy nyílt szándék.

Azzal is, aki jó nő, azzal is, aki aranyos, meg a barátnővel is. Úgyhogy itt van kavar rendesen.

Alapvetően az a baj, hogy totál hülye kérdést tettél fel.

Kb olyan, mint ha azt mondanám, hogy ha egy nő azt mondja egy srácra hogy helyes, akkor az a bolygó minden egyes nője számára azt jelenti, hogy 3-szor kielégítené orálisan az illetőt, miközben prosztata masszázst végez rajta.

2015. júl. 7. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"hogy különbséget tudjak tenni."

Jézusom...

Hát jó, akkor elárulom neked ezt az évezredes titkos kódot, amit a férfiak hagynak hátra minden fiú utódnak.

Az aranyos azt jelenti, hogy jó lenne, ha lesz-na.

A nagyon aranyos, azt jelenti, hogy nyelje is le.

A jó nő azt jelenti, hogy misszionáriusban közösülne veled, a nagyon jó azt, hogy lovaglóban, a kicsit jó azt, hogy hátulról, állva, zuhany alatt, 37,5 fokos vízben.

A nagyon tuti nő azt jelenti, hogy csinálna neked 2 gyereket, 1,5 év eltéréssel, egy fiút, és egy lányt.

Most már mindent tudsz.

2015. júl. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!