Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezhet ilyen? Pontosabban...

Létezhet ilyen? Pontosabban mi a véleményetek erről a "heteró-homóságról"?

Figyelt kérdés

Nagyon találóan és őszintén írta a srác (22 éves, világ életében csajfaló):

Sose kételkedtem a heteroszexualitásomban, de amikor megláttam ezt a szőke hajú, világos bőrű, gyönyörű szemű, kedves és aranyos fiút, akkor elgondolkodtam magamban. Megfogott, és annyira bele estem, mint még soha egy lányba se. Mintha mindent megváltoztatott volna bennem."

Vélemények?

Létezhet, h valaki 22 éves koráig egyáltalán nem fiúzik, majd egyszer csak jön a nagy Ő, de fiú személyében?

(nem arra gondolok, aki tudatosan elnyomja magában, majd aztán 22 évesen jön a coming out, hanem akiben tényleg soha nem merültek fel homo vágyak)

2017. szept. 8. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

"dehogy biszexuális. főleg, hogy olyan nem létezik ugye, ez a melegek álcája, akik el akarják fogadtatni magukat a társadalommal,"

Oké emberek, ez degenerált, nem kell vele foglalkozni.

2017. szept. 8. 15:29
 12/27 A kérdező kommentje:

a gond az h ez nem az én véleményem tehát meglep ez a reakció, bár a hozzászólás agressziója végül is árulkodik.

úgy gondoltam, ez méár nem vitatéma manapság, de úgy tűnik, mégis. ugye haladóbb pszichológiai irányzatok már rég elvetették a biszexualitás létezését (ami elvi síkon is egy paradoxon mondjuk, nem kell ehhez pszichológia).

és nem csak az én tapasztalatomról van szó, bár azért ennek a 100% -os egyezése se lehet véletlen, na de ismerősi kör, sőt, szakemberek véleménye ugyanezt mondja.

de most miért olyan nagy csoda ez? leírtam az okokat, azok pedig elég kézenfekvőek. naná igyekszik aki csak tudja, magát biszexnek beállítani, hiszen azt majdhogynem ugyanúgy elfogadja a társadalom, mint a heterókat. melegekről ugyanez nem mondható el.

de felőlem aztán mindenki gondol amit akar, nekem nem fáj ...

2017. szept. 8. 16:45
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
te tényleg h.ulye vagy. Mutass már egy megbízható forrást, mert én csak olyan tanulmányokról olvastam, ami szerint senki sem 100% hetero, mindenkiben megvan a hajlam valamennyire. Hozzá teszem, az állat világban is gyakran előfordul.
2017. szept. 8. 18:07
 14/27 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik az ismerőseiddel sincs minden rendben ha ezt gondolják a biszexualitásról.

Viszont szívesen látnám ahogy belinkelsz egy oldalt,ahol esetleg le van írva egy szakember véleménye a témáról.

2017. szept. 8. 18:11
 15/27 A kérdező kommentje:

hát akkor örülj, ugyanis nem tudok belinkelni semmit, de nem is bizonygatni szeretnék. hidd el, engem meg ez döbbent meg eléggé, amit itt olvasok ...

és hogyne lenne már teljesen heteró ember? még mielőtt ezzel is jöttök, igen, tisztában vagyok azzal h léteznek agymenések a bizonyos 100%-os elméletekről, ahogyan már arról is, h tulképpen mindenki semlegesneműként születik, de szóval kitartok az általam ismertek mellett. valamiért logikusabbak és általam is képviseltek.

amúgy apropó, neked ki számít szakembernek e témában?

2017. szept. 9. 06:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora balf-szt ritkán látni
2017. szept. 9. 09:03
 17/27 A kérdező kommentje:
ez jó érv volt, és szép, logikus elmélet :) köszi
2017. szept. 9. 09:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem a 14-es válaszoló említette először a szakembereket,hanem te kérdező :) Úgyhogy csak te tudhatod hogy pontosan kikre gondoltál.
2017. szept. 9. 09:31
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek kulturáltan vitatkozni, érvekkel, de egy olyannal mint te, nem lehet mit kezdeni.
2017. szept. 9. 12:40
 20/27 A kérdező kommentje:

aha, és nyilván neked az a kulturált, aki egyetért veled. csak mert érveket tőled se láttam egyet se.

azt pedig kérdeztem h kit tart szakembernek, de ahogy ez lenni, szokott, jönnek a kis poénkodós, szarkasztikus játékok (egyébként ez is nagyon jellemző a melegekre, sokszoros tapasztalat, csak lényeg h a központi kérdésről terelődjön el a szó).

tényleg örülnék, ha legalább odáig eljutnánk, h ki a szakember szerintetek, mert máris nagyot lendülne előre a az ügy.

2017. szept. 9. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!