Mit tegyek, hogy háztartásbeli feleségként ne irigykedjek a karrieristább, sikeresebb nőkre?
Kezdem megbánni, hogy fiatalon férjhez mentem és nem építettem karriert. Mostanában zavar, hogy évek óta otthon vagyok, és nincs hivatásom, csak a házimunkából,a gyerekek és a férjem ellátásából áll az életem. Fáj, ha olyan nőkkel találkozom, akik lettek "valakik", és látom milyen jó nekik, mennyivel boldogabbak nálam. Felnéznek rájuk,úgy osztjáj be az idejüket ahogy akarják,oda utazgatnak, ahova akarnak,akkor szórakoznak mikor akarnak,annyit és arra költenek amennyit akarnak.Nem függenek senkitől és semmitől. Ismerek olyat,aki 5 évvel idősebb mint én, de legalább 8-9 évvel fiatalabbnak néz ki nálam, mert sokkal szebb,drágább ruhákban jár, többet költ magára,masszőrhöz,kozmetikushoz,wellnesezni jár. És jobban tisztelik őket a férfiak is. A saját szememmel látom, hogy velem egyidős, sőt még idősebb nőknek is, hogyan udvarolnak jóképű férfiak, ajándekokat kaonak,randizni,szórakozni viszik őket,én meg egy szál virágot sem kaptam a férjemtől már évek óta. És attól,hogy a karrierjük az első mindig jól férjhez mennek,aki akar gyereket annak mindig van, még 40 körül is.
Ha megkérdezik már szégyenlem azt mondani, hogy semmivel nem foglalkozom,otthon vagyok. A legkissebb gyerek is kezdi most az óvodát,elkezdem munkát keresni,dolgozni akarok, de diploma nélkük semmi érdemlegeset nem fogok találni, ráadásul úgy érzem, hogy le fognak nézni a magasabb beosztásuak. Úgy érzem elrontottam az életem.
34/N
15-ös válaszolónak : Semmivel. Egy évet késtem az iskolakezdéssel, 19 évesen fejeztem be a középiskolát,20 évesen már terhes voltam,21 évesen szültem,azóta szintén semmivel. A gyerekeket nevelem és az idős és beteg apósomat,anyósomat ápolom. Pár éve összebarátkoztam egy nővel, aki beajánlott volna a céghez ahol dolgozik asszisztensnek, de akkor volt a legkissebb gyerek akkor még nem volt 1 éves sem és a ferjem nem engedte, hogy bölcsibe adjuk.
(Valaki előtte említette, hogy ritka az olyan házasság, ahol a ferj 10 év után is udvarol a feleségének...Bizony ritka, az enyémtől egy jó szót se kapok évek óta, nem írtam sehol, hogy udvarol nekem).
Jaaaaaa hogy te a külsőségekre vagy irigy. Drága holmik, szórakozás stb...
Vissza vonom azokat amiket eddig írtam. Még szimpatizáltam is veled. De amiket leírtál egy egyszerű mindenre, mindenkire irigykedő boldogtalan hü.lye pic.sa vagy! Te sok pénzzel se lennél boldog!
Ennyi erővel luxus kur.vának is elmehettél volna.
Nagyon sajnállak. De leginkább a kicsi családodat akikkel nem teljes a boldogságod.
Ui: nem mások életével kellene foglalkoznod!
Így van, már látom én is, hogy nem vigasztalni kell téged meg biztatni, mert egyszerűen tényleg irigy vagy. Ráadásul olyan dolgokra, amik nem a boldogság kulcsai. Sajnálom, hogy nem vehetsz 140 ezres ruhát, abban biztosan sokkal boldogabb lennél.
Egyébként meg ezen a történeten elgondolkodhatna az összes nő, akinek huszonévesen semmi életcélja nincs, csak férjez menni meg gyereket szülni. Aztán amint ez megvan, rájönnek, hogy semmi további céljuk az életben. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!