Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan önállósodjak?

Hogyan önállósodjak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A probléma az hogy nem igazán merek egyedül menni sehova. A barátaim simán járkálnak össze vissza, én viszont nem merek. Kis koromban sohasem küldtek el a boltba, kicsit lehet elvoltam kényeztetve. A suliban elég sok trauma ért rengeteget csúfoltak bántottak, és ez eléggé elvette az önbizalmam. Ha valamilyen ciki helyzetbe kerülök van hogy hetekig nem bírom feldolgozni. Jártam egy ideig pszichológushoz, de nem igazán segített. Mit csináljak , menthetetlen helyzetben vagyok?? Kérlek segítsetek nagyon elvagyok keseredve:( .Köszönöm hogy elolvastad. Trollok kíméljenek

2017. aug. 28. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Most mész középiskolába? Ha igen, ott talán lesznek barátaid. Az a lényeg, hogy nem kell betojni az emberektől.

Amúgy egy kisgyereket nem is kell elküldeni a boltba. Legközelebb ajánld be, hogy elmész oda (bár itt volt erre az egész nyár). Úgy majd gyakorlatiasabb leszel.

2017. aug. 28. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Erőt vettem magamon és magamban mentem. Próbálok önállósodni☺
2017. aug. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!