Hogyan lehet kezelni egy ilyen szitut? Lefagytam, nem tudtam mit írni.
"A munka végén feltette a munkáját a facera és megjelölt engem a képen."
Miután gondolom kiselőadást tartottál neki és sároztad egy órán keresztül az előző körmöst. Mert mennyire jellemző és gyakori, hogy egy körömkozmetikus az első találkozás után és felteszi a vendége képeit a FB-ra ? xd Semennyire.
* A kép alatt a komment szöveg meg az volt, hogy az új kuncsaftom, aki Kis juliska körmösnél, lakik: Budapest 44. kerület bitófa utca 207 szám, a szerencsének köszönhetően nem kapott körömgombát.
Na szép mondhatom ...
22:40
"képei alapján profinak tűnt, de amikor elmentem hozzá, akkor tudtam meg, h csak alapképzése van,"
Mert az új körmös sem lehet olyan húúú de profi, ha még mindig csak ott tart, hogy egy munkáját felteszi a netre. Aki olyan profi az már rég túl van az ilyenen.
Jézus Istenem😂😂😂 Hihetetlen, h ezen az oldalon mennyi birka megfordul 😂😂😂😂 Próbálok az emlékezetem szerint válaszolni a hozzászolásokra. Volt aki valami olyasmit írt, h azért tette fel első alkalommal a körmömet, mert biztosan az előző munkájàt elhordtam mindennek 😂😂 Hát, barátom, kérlek, ne indulj ki saját magadból☝🏻 Én nem szoktam elhordani az embereket, pláne nem másnak ☝🏻 A véleményemet megtartom mindig magamnak.
Másik fajta véleményre, aki azt írta, h biztosan a mostani is profi munka lehet, ha fényképezi a munkáit, mert a profinak nincs erre szüksége ?! WTF? Mi van? 😂 Marketingről nem hallottàl? Nyilván akkor az üzletláncok is azért reklámozzák magukat a TV-ben, és más cégek, mert nagyon sz***l megy nekik és az emberek nem járnak hozzájuk 🙄🤔 Hűha, ez érdekes felvetés... Ilyen még az én fejemben sem fordult meg, h azért teszi fel a képeit mert rossz munkát végez... Akkor hogyan találjak jót, ha nem az ilyen reklámokból?! 🙄PLEASE, HELP ME 😭😭
Akik pedig a lényeget ragadták ki a történetből annak köszönöm! Nem reagáltam végül semmit. Jobb sokszor nem őszintének lenni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!