Hogy ne hízzak vissza?
Figyelt kérdés
165 cm voltam és 75 kg. 4 hónap alatt lefogytam 10 kg-t. Ha tovább nem akarok fogyni, akkor igaz, hogy fokozatosan emelni kell a kalóriabevitelt bizonyos mértékig? A hízlalóbb ételeket (pl. sütemény) a azt már jobban megengedhetem magamnak vagy inkább visszahízok? 16/L2017. júl. 27. 21:32
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlen ebbe a kategóriába ment
2017. júl. 27. 21:37
2/3 anonim válasza:
Annyi kalóriát kell bevinned amennyit felhasznál a szerevezeted egy nap.
3/3 anonim válasza:
Eleve úgy kell lefogyni, hogy áttérsz normális táplálkozási módra. Ha valaki el van hízva, az attól van, mert túlzásba viszi a szénhidrát, és kalóriabevitelt. Áttérsz egy egészséges táplálkozási módra, és azon már nem kell változtatni, egy idő után idealizálódik a BMI indexed. Én is lefogytam 20 kg-t, most 75 kg vagyok, amikor 95kg voltam, elkezdtem egészségesen, és ehhez viszonyítva gyorsan is fogyni, de 75nél megállt, nem változtattam az étrenden, sem a mozgáson. Nem koplalni kell, az abszolút nem egészséges. Edzzél, és mozogj sokat, egyél sok fehérjét, és vitamint, amire a testednek van szüksége. Mindig annyit engedj meg magadnak, amennyire a szüksége van a testednek. Azt pedig neked kell érezni, nem kell számolgatni. Mindent csak mértékkel, ne vigyél semmit sem túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!