Miért nincs saját életük az embereknek?
Pontosabban:ha jól nézek ki, mindenki meg akar b_szni, leszólít, füttyög, rámmászik.
Ha pedig egyszerűen,igénytelenül megyek, akkor megszólnak hogy milyen ronda vagy, megjegyzéseket tesznek, kiröhögnek.
na most leszarom 10-ből 9x, de egyszer k_rvára felidegesít és nekimegyek az illetőnek.
Mi a jófaszér nem tudnak a saját életükkel foglalkozni? Én örülök ha magamra meg a szeretteimre oda tudok figyelni, nemhogy másokat csesztessek.
Mit csináljak? Most kifakadtam mert elég sok minden van a fejemen. Ez csak hab a tortán
Ki mit tesz ilyen helyzetben?
Nem értem miért oltjátok szerencsétlent. Nő vagy nem, irtó idegesítő, ha mész csendben az utcán, senkihez nem szólsz egy rossz szót sem, de azért 1-2 IQ nuku megtalál, és úgy gondolja ő most beszól, mert az "demenő".
leereszekedni a szintjükre nem érdemes, az tény, de ha meg az ember ráhagyja akkor ő a lúzer, akinek csak úgy be lehet szólni.
Igen engem is idegesít az ilyen, hogy valami kis senki, miért is érzi kényszernek hogy akárkinek is szóljon egy rossz szót is.
Ajjaj kis gyks huszárok lepontoztak most megyek és eret vágok:(
#szanalmasmagyarembereklvl89999
"de azért 1-2 IQ nuku megtalál ... ha meg az ember ráhagyja akkor ő a lúzer, akinek csak úgy be lehet szólni.
... valami kis senki, miért is érzi kényszernek hogy akárkinek is szóljon egy rossz szót is."
Miért miért. Te magad írod, hogy IQ nuku. Akkor mit vársz? Nem tehetnek róla, ők ilyenek. Az ilyenen egy nő túllép, és nem írja ki - főleg nem olyan stílusban, ahogy a kérdező - a gyk-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!