Miért nincs saját életük az embereknek?
Pontosabban:ha jól nézek ki, mindenki meg akar b_szni, leszólít, füttyög, rámmászik.
Ha pedig egyszerűen,igénytelenül megyek, akkor megszólnak hogy milyen ronda vagy, megjegyzéseket tesznek, kiröhögnek.
na most leszarom 10-ből 9x, de egyszer k_rvára felidegesít és nekimegyek az illetőnek.
Mi a jófaszér nem tudnak a saját életükkel foglalkozni? Én örülök ha magamra meg a szeretteimre oda tudok figyelni, nemhogy másokat csesztessek.
Mit csináljak? Most kifakadtam mert elég sok minden van a fejemen. Ez csak hab a tortán
Ki mit tesz ilyen helyzetben?
Én is így vagyok és legszivesebben sorba állítanám az összeset és rongyá verném mind.
De ha valaki mond rólam valamit és én visszahallom aztán ha felkérdezem hogy mégis hogy gondolta ezt fülük farkuk behúzzák meg tagadják. Irigy rákos nyomorék emberek savanyú a szőlő nekik.
Feltudok robbani az ilyenektől én is, ha nő akkor általába felmosom vele a betont de férfinek is mentem már neki azt mondta rám hogy "együtt volt velem".
Jelenleg is ezért vagyok összeveszve a párommal mert valaki olyat mondott neki rólam ami nem igaz. És szószerint már tönkreteszik az életem mert félévente tuti betalálják ilyennel a párom és ilyenkor nekem kell bizonygatni meg az igazamnak utána járni.
Kiábrándító mikor egy nő így beszél? Mert nem is nő?
Persze, nem nő vagyok, hanem selyemhernyótalpas szamuráj.
A férfiak bármit mondhatnak, káromkodhatnak, leszólíthatnak, megpróbálhatnak megerőszakolni(egy alakot véletlenül majdnem kilöktem a vonatból, mikor a farkával együtt rámmászott a folyosón és teljes erőmből ellöktem-a kalauz sehol)
De ki a hibás? Én, mert merészelek rondán beszélni felháborodottságomban.
Ha mindenki 'civilizált'módon viselkedne(szerintem a vademberek közt is volt valami etika, nem mint a mostani társadalomban), nem történne annyi igazságtalanság a nőkkel szemben(a szervizben átvernek mert azt hiszik nem értek a járművekhez, sátorozás közben:"gyere gyújtsuk fel a sátrat hátha kimászik belőle valami jó nő"), és annak ellenére is így pofáznék, akkor tényleg velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!