Nem undorító ez a mit tett le az asztalra szöveg?
Figyelt kérdés
Minek kell a másikat számon kérni, hogy mit ért el az életben? Alapból, hogy az ember megszületett már azzal letett valamit az asztalra a puszta létével. Egy párszor éreztették ezt velem, holott én folyamatosan képezem magam csak nem húzok belőle anyagi hasznot, hanem egyre inkább nyitok a világ felé, egyre több minden érdekel engem a közélettől kezdve a politikáig. De a tömegembernek az számít, hogy milyen anyagi hasznot húzok belőle, milyen végzettsége, munkája van a másiknak, hogy majd később legyen egy kocsija, majd egy menő selfie képet feltegyen facebookra a kocsijáról, mikor épp megy edzeni. Nem vagyok irigy távol áll tőlem ez a magamutogatás. Ez titeket nem idegesít? Mit éreztek akkor mikor ezt éreztetitek a másikkal? Mert erre is kíváncsi vagyok.2017. júl. 22. 11:05
21/23 anonim válasza:
Mi az, hogy mit tettem le az asztalra... Én hoztam az asztalt!
22/23 anonim válasza:
Szerintem nem undorító ez a "mit tett le az asztalra szöveg".
Nekem nem mindegy az pl.:a relativitás elméletet magyarázza valaki fizikus végzettséggel, esetleg személyesen Einstein, vagy pedig egy 8 általánost végzett kókler az interneten - láttam már ilyenre is példát. Olyan hülyeségeket beszélt a témával kapcsolatban, hogy az csak na.
23/23 anonim válasza:
#4 abban nincs semmi teljesítmény, hogy valaki megszületik. Legalábbis a baba részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!