Az emberek zöme nem képes felfogni, hogy miről szól egy szöveg, amit elolvasott? Miért van ez?
érteni értenék HA ELOLVASNÁK!!!
sokan el se olvassák a szöveget, csak magát a kérdést...
sokan még jelzik is ezt:
"nem olvastam a szöveget"
"addig olvastam, hogy..."
és aztán odaírnak valamit...
24F
Az a baj, sokszor a kérdező se tudja, mit akar kérdezni, vagy már eleve totál rossz dolgokra alapoz.
Illetve a többi válaszolóval vitatkoznak. A moderátor meg valahol alszik még.
Az emberek többsége szimplán csak társalgásra használja a gyakorit, cél hogy minden kérdésnél lenyomja a másik torkán a saját véleményét.
Egyrészt, bevallom őszintén, én is sok esetben előbb futom végig a válaszokat mint magát a kérdést. Valahogy a válaszok minőségéből lejön hogy milyen a kérdés maga.
Másrészt sokan alapból a kérdés helyett a válaszokra válaszolnak, egymást kezdik el támadni, vagy éppen a kérdés helyett annak a hátterére, háttér tartalmára kíváncsiak.
Én is csinálok sajnos ilyet. Tipikusan ilyen kérdés volt, amit olvastam: "Megéri e egy lánynak XY telefon húsvéti ajándéknak". Első dolog ami eszembe jutott hogy mi köze van az egésznek a húsvéthoz? :D
Vagy ilyenek a pénzes kérdések. Válaszolsz egy kérdésre, azonnal visszakérdeznek hogy "te mit dolgozol hogy erre telik"...
Amúgy szerintem valahol pont ez adja a Gyakorikérdések népszerűségét, hogy az emberek a véleményüket fejthetik ki, és nem csak gép módjára adják a helyes válaszokat.
Mert nicsen génszelekció, zombik szaladgálnak, ösztönökkel. Random text generátorok amúgy.
q=average+iq+decrease&client=opera&hs=Hip&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUhYiSx9HSAhVUwWMKHUXbAMgQ_AUICCgB&biw=1920&bih=944#imgrc=Pp5OwjgoSSkAXM:
A sok hülye még a tudományok rovatban is azt hiszi hogy 100 az átlag amikor az akkor volt amikor föltalálták az IQ-t az 1900 as években, azóta valami 88.4 az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!