Mi volt a legerkölcsösebb tett, amit valaha tettél?
Azt nem tudom hogy ezek közül melyik a legerkölcsösebb de ezeket tettem eddig:
néni után vittem a zsebéből kihullott tízezrest
buliban leadtam a talált pénztárcát
talált mobil gazdáját megkerestem
Hát ez nem erkölcsös, vagy nem tudom mire gondolsz pontosan, inkább kedves...nyári táborban voltunk tiniként egy szép faluban és volt egy néni akivel néha beszélgettem, járókeretes, nagyon idős néni.
Nem kért meg rá, de bevásároltam neki, olyan dolgokat, amikről beszélt, hogy mennyire szereti, de a fia elfelejtett neki hozni és még jó pár nap, amíg megint meglátogatja és hoz cuccokat, ő meg nagyon nehezen tudna eljutni a kisboltba. Nagyon örült neki, főleg a negronak. :D
Másik meg, másodikos általános iskolás voltam, osztálykiránduláson egy természetvédelmi területen voltunk, ahol volt pad meg kuka, de kb. mindenki leszarta. Erre elkezdtem összeszedni a szemetet, a végén sokan csatlakoztak, szépen megtisztítottuk a helyet.
Jó lenne mostanában is "alkotni" valami minimális jót. :/
Véletlenül egy baráti társaságba kerültünk exemmel, iszogattunk, a végén hazakísért. Meg akart csókolni, én meg nem hagytam, mert hogy a barátnőjének rosszul esne, pedig én is akartam és szingli is voltam.
Nem vagyok tőle hős, de hátha valahol jóvá írtak érte nekem egy piros pontot.:)
-A kukából kifújta a szél a szemetet én meg utána mentem és visszatettem.
-Szóltam a tanárnak hogy az osztálytársamnak több pontja lett, de neki mégis rosszabb a jegy. Ő megkapta a méltó jegyét, én meg a rosszabbat.
"Véletlenül egy baráti társaságba kerültünk exemmel, iszogattunk, a végén hazakísért. Meg akart csókolni, én meg nem hagytam, mert hogy a barátnőjének rosszul esne, pedig én is akartam és szingli is voltam."
Szakítottál vele, és volt másik barátnője. Alap, hogy nem csókolod meg! És nem csak azért, mert valahol piros pont, hanem mert neked is szörnyen esne, ha a barátod megcsalna! Őt sem értem, miért akart megcsókolni, ha volt barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!