Kapott valaha is Gyurcsány Ferenc, esetleg Bajnai Gordon valami díjat azért, amit tett az emberekért?
Ez még hiányzik a szöveged végéről:
Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor! Él-jen Vik-tor!
Első válaszoló:
Ne feketén-fehéren lásd a világot... Én sem szeretem Orábn intézkedéseinek három negyedét, de mondjuk ha elmegyek egy italozóba, és nem a dohányfüstöt kell szagolnom, annak én pl. kifejezetten örülök...
Első válaszoló , szomorú az Orbánfóbiád meg a gúnyolódás.
Le is pontozlak.
A miniszterelnök úr megérdemelte ezt a díjat, mivel tett a nép jobb egészségi állapotáért.
Hogy jöjjön egy értelmes válasz is.
Bajnai díjai:
Pro Universitate Díj a Közgazdasági Egyetemen végzett kiemelkedő közösségi és szakmai teljesítményéért.
A Central European Business Review c. folyóirat Közép-kelet-Európa 30 legígéretesebb üzleti vezetője közé választotta (1999)
A Menedzserek Országos Szövetsége az Év fiatal menedzserének választotta (2003)
A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (polgári tagozat), a hazai vállalatirányítási kultúra fejlesztése terén elért eredményei, kiemelkedő szakmai és vállalatvezetői munka elismeréseként (2006)
Gyurcsánynak nincsen vagy legalább is nem találtam róla infót.
Orbán mi tett a dohányzás visszaszorításáért? Csak nem a trafikmutyiért kapta?
Külföldön sem lehet dohányozni nyilvános helyeken!
Ez a díj éppolyan "érdemtelen", mint amivel néhány éve a Pápa tüntette ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!