Szerinted melyik a hazaárulásra leginkább kapható párt a mai magyar politikai palettán?
JOBBIK http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__490..
(egy teljesen konkrét példával, ami a Jobbik hazaárulását és egoizmusát demonstrálja)
Látod Wass: pont a fajtádra gondoltam. Gyalázkodás megy, gondolkodni meg luxus. Ezen kívül mit tettél még az országért "nagymagyar"? Mert az, hogy zsidózol mindenkit és fröcsögsz mint a veszett kutya még nem ránt ki bennünket a lekvárból. Te, meg a "nagymagyar" cimboráid nevetséges szájkaratésok vagytok. Megsúgom neked: a MAGYAR nem attól magyar, hogy hogyan gyűlölködik, mekkora nemzetiszín paplannal takarózik és ki tudja mondani 100 -szor egy perc alatt, hogy: Magyar vagyok. Magyar vagyok.
A MAGYAR egyik jelentős ismertetőjele az, hogy TESZ valamit a haza fejlődéséért és ebben nincs benne mások kiirtása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!