Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rockerek, motorosok, melegek!...

Rockerek, motorosok, melegek! Mi a bajotok Istennel?

Figyelt kérdés
Jó jó most biztos írjátok majd hogy ez csak általánosítás amúgy nem is így van stb. viszont én elég sok embert ismerek, sok embertípust, és ezt látom sajnos. Rockerek! Úgy látom hogy ti mintha gáznak tartanátok Isten tiszteletét és valamiért sátánisták vagytok, de mi az oka ennek? Motorosok! Ti mintha úgy gondolnátok hogy nincs szükségetek Istenre mert a "magatok urai vagytok" és inkább nélküle járjátok az országutakat, de mi az oka hogy úgy gondoljátok nincs rá szükségetek, vagy ha csak simán nem hisztek benne, miért? Melegek! Tinektek pedig mi a bajotok vele? Ugyanúgy szeret mindenkit aki hisz Őbenne, de úgy látom hogy ti meg eléggé ateisták vagytok. Mi az oka? Azért mert olyannal szeretitek egymást kölcsönösen aki azonos nemű mint ti Isten nem ítél el titeket, nem fordul el tőletek (legalábbis szerintem) mert a szeretet az Őtőle származik és nem a lenti világ urától.

2017. júl. 17. 18:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
37%
Persze Évi,...toljad! Mi van beled?
2017. júl. 18. 13:01
 22/45 anonim ***** válasza:
37%
Izé... akarom mondani veled.
2017. júl. 18. 13:02
 23/45 anonim válasza:
100%
Ez tényleg általánosítás. Párom mesélte,hogy a sógorom Amerikában találkozott egy motoros bandával,egytől egyig keresztény volt az összes tagja. Jópofa lehetett,ahogy mentek azok a nagydarab kigyúrt verőemberek,tényleg,mint a kétajtós szekrény,aztán előkaptak egy traktátust Jézusról. :D
2017. júl. 18. 15:13
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Én egyik sem vagyok ezek közül, de a leírásod alapján bajom van Istennel, mert nem hiszek benne. Épp ezért nem is gondolom, hogy szükségem lenne rá. Amúgy mindenki higgyen abban, amiben szeretne.

Ja, és nem minden rocker sátánista ám, és nem minden sátánista rocker :).

2017. júl. 18. 16:30
 25/45 anonim ***** válasza:

Én rocker vagyok és alapvetően a vallással nem foglalkozom, de ettől teljesen független a dolog.

https://www.youtube.com/watch?v=PhiSgXz_l20

Tessék, ne mondja senki, hogy nincs itt vallás XD

Amúgy meg ha komolyra karom ferdíteni, részemről teljesen mindegy a dolog, egyszer mindenki elpatkol, utána meg úgy is mindegy, ha tényleg van valami amit istennek, vagy bárminek nevezhetünk, az ki fog derülni, ha meg nincs, akkor marad az örök sötét, és arról úgy sem fogunk tudni, mintha jó mélyen aludna az ember, csak nem ébred fel. Akkor meg nem mindegy az egész?

2017. júl. 19. 01:13
 26/45 anonim válasza:
83%

Nem akarok vallási vitákba bonyolodni, de az, hogy valaki hisz Istenben az nem gyengeség.

És szerintem a tudományt is össze lehet egyeztetni Istennel.

Lehet, hogy ti nem hisztek Istenben, de ha valaki hisz azt attól nem kell lenézni.

Amúgy kedves kérdező én is egy keresztény rocker vagyok, szóval ez tényleg csak beskatulyázás.

2017. júl. 19. 11:48
 27/45 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vagyok sem meleg, sem rocker sem motoros. Viszont nem hiszek Istenben.

De visszafordítom a kérdésed, neked mit adott a te Istened? Azon túl, hogy van mibe kapaszkodni és semmit nem kudarcként, hanem az Úr akarataként élsz meg.

Egyszerűbb imádkozni, mint tenni valamit a dolgokért és ha nem sikerül, akkor nyugtázod hogy ez biztos nem a te utad. :D Azért, mert valaki nem gyenge és nem kapaszkodik a vallásba, még nem sátánista.

2017. júl. 19. 13:23
 28/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ, nem gondoltam volna hogy ennyi jön :) 27-es: az a helyzet hogy olyan hogy kudarc szinte nincs is az életemben, mert mindig kérem Istent hogy segítsen ebben abban, sokszor Szent Rita közbenjárását is kérem (valamikor rózsafüzérrel valamikor anélkül), meg használom a vonzás törvényét is (máshogy mint abban a bizonyos "Titok" című filmben, abban kicsit hülyén van magyarázva, értelmezve a dolog). Ezért próbálok mindenkit téríteni meg ajánlani neki Szent Ritát (aki egyébként a lehetetlen kívánságok teljesítője) hogy kérje nyugodtan, és ezért van az hogy nem értem hogy valaki miért nem hisz Istenben, mert tényleg segít.
2017. júl. 19. 18:04
 29/45 anonim ***** válasza:
89%
Hát én sajnos hiába könyörögtem Szent Ritához, hogy világosítsa meg az elmédet, nem teljesítette...
2017. júl. 19. 20:35
 30/45 A kérdező kommentje:
Te tudod h~lyegyerek :D amúgy 20 éves vagyok és egyetemen tanulok, másfél év van vissza a diplomáig (jó esetben, de Isten segítségével eddig is meglett minden tárgy, minden vizsga, nem úgy mint a csoport nagy részének), és már két éve, a kezdetektől gyakornok vagyok egy f~sza cégnél :) már 19 évesen meglett a kocsim meg a milliós motorom (merthogy motoros vagyok, csak rocker meg b~zzancs nem), és ezeket nem mindenki mondatja el magáról 19-20 évesen, azért akarom hogy minél több ember megtérjen, elfogadja Jézust, mert úgy bármit elérhet az életben és utána is az örök élet az ami rá vár (na persze nem kihasználni kell Istent, ha már meg is van minden, ugyanúgy hinni kell benne utána is, nem szabad hogy az egó nagyobb legyen mint a hit) :)
2017. júl. 19. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!