Egyeseket miert zavarja hogy szakallam van? Es mi kozuk hozza?
Valószínűleg csak te hiszed, hogy tök jó férfias.
Utána meg írod ki a kérdéseket, hogy miért nincs csajod, állásod...
A te fejed, tehát a te dolgod. Egyesek meg szeretnek beleszólni abba is, amihez semmi közük. Ez ilyen.
Mondjuk ha ennyien szólnak és máskor ez nem volt jellemző, akkor elgondolkodnék azon, hogy ritka szarul állhat a szakáll. De ha nem célod lenyűgözni vele senkit, akkor mindegy.
Eléggé sekélyes helyen élhetsz ahol egy igazán ápolt/szép férfias szakállra bárki is azt mondaná, hogy borotváld le.
Én is szakállas vagyok, azonban még soha nem hallottam erre negatív visszajelzést. Sőt a nők egyenesen imádják.
Nem írtad milyen szakáll. Képet sem csatoltál. Kecskeszakáll v. Körszakáll. Sok fajta szakáll van.
Elítélni, levágatásra biztató kampány, tűntetés azért zajlik, mert azt hiszik máshol is növesuted a szőrt v. ott is van.
A szúnyogok téleg az arcra speciálózódtak, mert már nem nzeti nzeti nzeti nem tud leír.
Mert már nem Nemzeti Szúnyogok élnek hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!