Mit tehetnék azért, hogy változtathassak magamon? Hogyan kezdjek hozzá a változtatáshoz?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy eléggé jószívű vagyok és másokat helyezek előtérbe, mert ha belegondolok, hogy nem segítek, egyből elkezdenék azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha mégis; esetleg az az illető nem számítana rám vagy akár valami nagy gondja lenne és tőlem szeretett volna segítséget kérni, de már nem lehetne. Régóta tervezem, hogy lelépek itthonról és egy új életet kezdek. Persze a barátaimmal tartanám a kapcsolatot, de lehet, hogy jobb lenne teljesen ismeretlen lenni, akiknek nincsenek barátai. Viszont az őseimet simán itt hagynám különböző okok miatt, de azért vagyok képtelen rá, mert nem akarom, hogy bárki is szomorú vagy ideges legyen miattam. Úgy gondolom, hamarosan itt lesz az ideje, hogy elmenjek innen végleg és soha többé ne térjek vissza még csak véletlenül sem! 21/f2017. máj. 8. 19:26
1/5 Blondie.W válasza:
Ha ezt akarod, akkor menj és csináld!
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt akarom, mégsem tudom megtenni. Ezért is írtam ki ezt a kérdést.
2017. máj. 8. 19:45
3/5 Blondie.W válasza:
Fejben dől el minden. Nem írtad,hogy bárki is korlátozna. Tőled függ az egész. Ha meg annyira nem megy, akkor ne erőltesd.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezért is akarok változtatni magamon, mert én vagyok az álmaim megvalósítása előtti legnagyobb akadály. És ezt tudom is már egy ideje és próbálok változni, de aztán valahogy mindig megsajnálok másokat.
2017. máj. 8. 22:30
5/5 Blondie.W válasza:
Figyelj, senki nem tud rajtad segíteni, magadon kívül. Próbáld megerőltetni magad, ez tényleg csak tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!