Miért egyre bárdolatlanabb stílusban szólnak hozzá a kérdésekhez az oldalon?
Mintha csak én írtam volna a kérdést, teljes mértékben egyetértek veled, kedves kérdező.
7 éve regisztráltam először, akkoriban pozitívabban viszonyultak egymáshoz az emberek.
Az itt válaszolók zöme troll, unalmas munkahellyel, egész nap a mobiljukat nyomkodó emberekkel... és függők, ez az egyetlen élvezetük napi 8-12 órában...
Igen én is ilyen vagyok.
Szerintem régen is ilyen volt az oldal, már egyszer hagytam is itt, mert sokan normális válaszadás helyett személyeskedtek, meg lehülyézték az embert.
Amíg anonim lehet ide írogatni, ne is várj mást, látatlanban sokaknak nagy a szája, de ne félj, ha szemtől szembe beszélnél az illetővel, visszavenne magából.
A lepontozások hatalmas nagy talány. Olyanokat pontoznak le, akik teljesen értelmes, sok esetben valóban segítő választ írnak.
Én már arra is gondoltam, hogy akinek viszonylag magas a százaléka, azt direkt lepontozzák.
Egy idő óta, én is most néztem fel újra az oldalra. Legutóbb még 85%-os voltam, mostmár 77. Visszakerestem az értelmes kérdésekre adott válaszaimat, és sok esetben indokolatlanul teljesen lepontoztak. Még akkor is, hogyha a kérdező megköszönte a válaszomat, mert egy lehetséges alternatívát írtam.
Az a baj, hogy az az ember, illetve hozzászólás a menő, ami teljesen hülyeség, aki normálisan próbál válaszolni az nem érdekes, és sokan lepontozzák.
Nagyon kevés százalékban van az, hogy a kérdező pontoz le egy választ amúgy, hanem a hozzászólók és a nézelődök pontoznak le. Főleg, ha nem egyezik a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!