Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miért írja oda az...

Sok ember miért írja oda az itteni kérdésekhez írt válaszai mellé a korát/nemét?

Figyelt kérdés

Kifejezetten azokra a kérdésekre gondolok, melyek nem igénylik a kérdező nemét és életkorát feltüntetni, mégis sokan odaírják. Főleg nőknél látom ezt. Miért lehet ez? :D

Ide viszont most kérnék életkort és nemi besorolást is!

2016. szept. 28. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok!
2016. szept. 28. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Itt próbálnak barátokat, párt szerezni.
2016. szept. 28. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, amit a #2 írt:D
2016. szept. 28. 20:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Milyen jó, hogy most kértem életkort és nemet. :)
2016. szept. 28. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
#3 vagyok 17f örülj :D
2016. szept. 28. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
De ugyanezt csinálod ember, most te is kértél, pedig a kérdés szempontjából megint csak halálfa.-sza mindegy. Vagy csak poén volt?
2016. szept. 28. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Poén hát! :D De a kérdésre a válasz tényleg érdekel.
2016. szept. 28. 20:54
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Azért, hogy ne akarjanak ismerkedni velem a férfiak, mert véletlen nőnek hisznek.

23/f

2016. szept. 28. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Én csak akkor írom, ha a oka van. Például egy csomószor van, hogy írok valamit a nyafogós "férfiaknak, erre elkezdik mondani, hogy én nőként nem tudom átérezni a szörnyű helyzetüket. Vagy amikor a mostani helyzetemről írok, akkor kiírom, hogy tudják, hogy mégis hány évesen tartok ott, ahol.
2016. szept. 28. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:

A 18 éven aluliak is csinálják, amikor azt hiszik, a féloldalas válaszuk az abszolút igazság.

Én akkor szoktam odaírni, amikor kérik ÉS úgy érzem, van jelentősége.

Érdekes, én pasiknál látom, főleg olyannál, aki névvel van fent. Mindig gondolkodom, ha ennyire fontos neki hogy tudják, hogy 22 éves pasi, miért nem olyan a nick-je.

2016. szept. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!