Sok ember miért írja oda az itteni kérdésekhez írt válaszai mellé a korát/nemét?
Figyelt kérdés
Kifejezetten azokra a kérdésekre gondolok, melyek nem igénylik a kérdező nemét és életkorát feltüntetni, mégis sokan odaírják. Főleg nőknél látom ezt. Miért lehet ez? :D
Ide viszont most kérnék életkort és nemi besorolást is!
2016. szept. 28. 20:38
11/13 anonim válasza:
#2 vagyok 19/F
Akkor te most fel akarsz szedni engem?
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem igaz amit a kettes ír :D
Én is sokszor odaírom amikor nem is számít mert általában úgyis megkérdezik... és amikor látom, hogy 1 válasszal több van, reménykedem, hogy végre jött egy válasz a kérdésemmel kapcsolatban, erre megkérdezi, hogy hány éves vagyok.
13/13 anonim válasza:
Sok kérdésnél odaírják hogy kort és nemet kérnek, én már általában automatikusan biggyesztem a mondandóm végére akkor is, ha erre nem térnek ki külön. Evvan, a szokás hatalma.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!