Miért egyre bárdolatlanabb stílusban szólnak hozzá a kérdésekhez az oldalon?
Figyelt kérdés
Olyan 6-7 évvel ezelőtt kezdtem látogatni az oldalt. Akkor szerettem ide járni, mert sok érdekes témában kifejthette mindenki a véleményét. De egyre inkább azt veszem észre, hogy egyre alpáribb nyelvezeten válaszolnak, sőt egymást is sértegetik, nem beszélve az indokolatlan lepontozgatásokról.2017. máj. 29. 13:11
11/11 anonim válasza:
Nem vagyok a fiatalok ellen, de szerintem egyre többen vannak itt és butaságokat írnak illetve kérdeznek. Én régen is láttam troll válaszokat és most sikncsennek sokkal többen szerintem. Ez a kategória még egész türhető.
A lepontozás meg egy baromság. Én nem szoktam kérdezni, de sosem a százalékot nézem a válasznál. A politikában például mindenkit lehúznak. Engem is... Amikor csak oda válaszolgattam akkor 30% alatt is voltam, pedig nem trollkodtam teli.
A trollokat ki kell szúri a pontozással meg nemfoglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!