Nem bírom kitartóan növeszteni a szakállam, mindig levágom mert félek hogy más mit gondol, főleg nők. Ezen a problémán hogy lépjek tovább?
Szép növése van, 19-20 éves koromra már megállapodott a karakteressége, a szájszéleknél is összenő, tehát minden adott, de mégis amikor már kezd úgymond "besötétedni" az arcom és elfedi a bőrt, mindig levágom.. Pedig már idősebbek is megjegyezték hogy kölyök létemre szép ajándék az élettől, velem egykorúak is mondogatták hogy a helyemben növesztenék, kár hogy neki nincs stb.
24F
Jól gondolod, rettentően unalmas már ez a sok szakáll!
Én akármikor meglátok egy hónaljig érő szakállú "hipsztert", kinyílik a zsebemben az öngyújtó, és eljátszok a gondolattal: Mi lenne ha felgyújtanám?
Jó csak én nem tartozom kategorizálom magamat ezáltal sehova.
Ha neked tetszik akkor miért ne? Régen rossz lenne, ha mindig másnak kéne megfelelned.
Nálam van szakáll, bajusz meg hosszú haj, körülbelül beillenék valami vikingekről szóló filmbe, nekem így tetszik és a környezetem is elfogad így, akinek meg nem tetszik azzal nem foglalkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!