Úgy érzem kezdek belebolondulni ezekbe (? )
Szia!
A depressziót legyőzheted egy pszichológus segítségével, persze csak ha te is akarod. A kórháztól ne félj, én is voltam... Pszichiátrián. 13 éves vagyok.
Speciel én nem akarok "meggyógyulni"... De te igen, ugye? :)
Egyik baj hozza magával a másikat.
A depinek vannak előzményei, kezdesz megőrülni, kezdesz belebolondulni.
Táplálkozás (evés) ez az első ami teszünk, nem kakálunk, hanem ételt (cicit,tej) veszünk magunkhoz. A táplálás a szeretethez kapcsolódik.
Pánikroham, a bizalom elvesztése, szeretet hiánya, önszeretet hiánya. Ez már az őrültség tűnetei (anorexia), a pánik, elvesztése a saját testünkbe vetett hit. A pánik egy őrülethez hasonló állapot, bizalmatlanság, később paraiona (űldözési mánia)
Nem, te nem a nemedet gyűlölöd, nem a gyerekeket. Magadat utálod. Gondolom a keresztnevedet sem szereted.
A legnagyobb baj, hogy nincsenek udvarlóid. Nagyban javulna az állapotod, ha valaki aládtenné a méteres kékerest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!