Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Kezdek belebolondulni.
Figyelt kérdés
A baratommal masfel eve vagyunk egyutt, az elejen meg jo vplt a.kapcsolatunk, de mindig is eleg gyerekes volt. Az utobbi idoben azonban nincs hozzam egy normalis szava barmit mondok rogton.durvan szol vissza. Egesznap vergodik mindenen. Ugy viselkedik mint egy ket eves
Mind e melle meg anyuci pici fia is.. Darabokra van.torve a szivem, tanacstalan vagyok, lesz ez jobb?
2015. ápr. 14. 13:15
1/10 anonim válasza:
Ülj le vele beszélgetni. Nyíltan, őszintén, mondd el neki, hogy ez zavar, ez neked rossz. Próbáljátok megoldást találni.
Ha erre nem hajlandó, akkor sajnálom, de jobb lesz egyedül.
2/10 A kérdező kommentje:
Mar beszeltem vele joparszor, de o nem akar valtoztatni, azt mondja nem tud.
2015. ápr. 14. 13:22
3/10 anonim válasza:
2: Akkor értékeld ki a kapcsolatot, és dönts, hogy érdemes-e folytatni, vagy sem.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom:(
2015. ápr. 14. 13:27
5/10 anonim válasza:
4: Mit nem tudsz? Ha nem akarsz szakítani akkor, de ne rinyálj ha nem jó neked.
7/10 anonim válasza:
Akkor nem jobb lenne nélküle? Tudom, rossz egyedül, fáj, mert szereted, de túlteszed magadat rajta. Boldog leszel a gondok nélkül, és lesz majd más. Vele nem passzolsz, nem muszáj szenvedned mellette.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon fiatal vagy meg :) Ne huzd az idodet. Hagyd ott. egy deig rossz lesz, m nyilvan egy szakitas megviseli az embert, de helyrejossz hamar lelkileg. Raadasul jon a nyar, a joido, uj lehetosegek. Nem erdemes bedepizni egy olyan sracon, aki nem erdemel meg Teged. :)
9/10 anonim válasza:
Az alapján amit eddig írtál te is ugyanolyan életképtelennek tűnsz mint a barátod
10/10 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom:) O sem eletkeptelen!
2015. ápr. 14. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!