Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? Nagyon rossz ez így
Figyelt kérdés
Barátnőm semmit nem tud és nem is csinál,se nem takarít se nem pakol el maga után,nem tud főzni nem tud szinte semmi kaját csinálni.Férfiként úgy érzem nem nekem kéne minden házimunkát megcsinálni és még kaját is én csináljak.Ez csak szerintem nem normális?2015. ápr. 12. 20:40
1/4 anonim válasza:
miféle pláza macska lehet a te feleséged?
2/4 anonim válasza:
Egyenlő felek vagytok: neki sem kötelessége kiszolgálni téged, és fordítva. Osszátok fel a feladatokat, segítsetek egymásnak. Ülj le vele beszélni, a kommunikáció fontos.
3/4 RRR válasza:
legalább jól szop?
amúgy beszéltél vele ezekről a gondokról???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!