Úgy érzem kezdek belebolondulni ezekbe (? )
Hűűűű ez igen.
Neked most akkor mi is a bajod?
Lenéz vki, hogy lány vagy?
Magaddal azért alakíts ki vmi haverságot!
Fiúnak sem jó lenni úgy meg folyamatosan kapkodhatod a fejed, hogy ne bámuld a lányokat.
És a pszichiáter nem segített? Mármint az, hogy beszéltél vele?
Mégis mióta érzel így?
Hasonlóan vagyok én is, csak nem ennyire durván. Mármint nem szeretem a menstruációt, de azért elfogadtam. A gyerekek meg engem is taszítanak.
Kedves Kérdező!
Milyen szakembereket kerestél fel és módszereket próbáltál ki eddig? Úgy értem, a pszichiáteren kívül.
Nevetséges vagy a 17 éveddel:DDD Alig éltél-láttál-tapasztaltál még.
Az a legnagyobb bajod, hogy túl sok a szabadidőd meg nagy a kényelmed és nem is tudod elfoglalni magadat értelmesen csak mindenféle ökörséggel.
Szedd a lábaidat egy kis elhagyatott rétre, ahol nincs senki és üvöltsd ki magadból teljes erővel ezt a sok marhaságot;)
Kezd el édesíteni az életedet és ne a keserűséget gyűjtsd--minek???Az öngyizéshez persze kell is, de az a cél?
Ha nem, akkor változtass.Az ember megválogathatja az ismerőseit-barátait és így ki is alakít egy légkört maga körül, amiben jól is érzi magát...tedd ezt.
A kis sz@rosokra meg csak irigy vagy egyszerű s könnyű "életük" miatt, ezért utálod őket.
Keress egy gazdag palit, ha ez az álmod...semmittevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!