Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vészes az alakom?...

Mennyire vészes az alakom? Őszintén, de bántás nélkül?

Figyelt kérdés

[link]

A barátaim úgyse mondják meg őszintén. Tudom, hogy eléggé kövér vagyok, de a barátaim miért hazudnak az ellenkezőjéről?

Most fogytam 15 kilót, szal néztem már ki durvábban is :(

Szerintetek ez a nagyon kövér kategóriába esik? 165 cm vagyok egyébkent

2017. jún. 29. 08:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%
Senki nem volt itt paraszt 10-es. A kérdező feltett egy kérdést, amire őszinte válaszokat várt. Szép dolog, hogy fogyott 15 kg-ot,ezt senki nem vitatja, de szerintem még van rajta felesleg. Azért kérdező leírhattad volna még, hogy hány kiló vagy ehhez a magassághoz.
2017. jún. 29. 12:02
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Valaki írta, hogy vágd ki a felsőt a kukába, egyetértek, nézz utána, hogy egy előnyös ruhával, felsővel mennyivel másabb lenn az alakod. A 15 kg-hoz gratulálok, ne hagyd abba.
2017. jún. 29. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kövér, pláne nem nagyon kövér. Persze, van rajtad felesleg, nem vagy vékony, de szerintem ez az alak nem vészes és ilyen alakkal lehet tök csinosan is öltözködni. Most attól függetlenül, hogy nem olyan hangsúlyos pl. a derekad, még nem a széle-hossza egy, szétfolyós kategória vagy. Ha még ezután is sportolsz, odafigyelsz az étkezésre, akkor még ezen is tudsz alakítani, ha szeretnél. Egyébként azt nem értem, hogy néhány válaszolónak mi baja van a ruháddal...Nyilván nem ez az egy pólód meg nadrágod van, biztos vannak előnyösebb vagy csinosabb ruháid is. Ha pl. valami kevésbé passzentos felsőt vettél volna fel, akkor meg az lett volna a baj, hogy "ezt hogy gondoltad, semmi nem látszik belőled", szóval ezt nem értem.....
2017. jún. 29. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
10. Elmondtuk a véleményünket, kövér, de hozzátettük, hogy jól halad és folytassa, mi ezzel a baj??? Őszinte véleményt mondtunk és bíztatjuk.
2017. jún. 29. 20:44
 15/23 anonim ***** válasza:

nem vészes sőt nekem már vonzó de ha te még fogynál szorítok neked.

Azért remélem nem fogysz el.

2017. jún. 30. 11:19
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem haragudtam meg egyiken sem, őszinteséget kértem bántás nélkül és ilyen válaszokat is kaptam. Én senkit nem pontoztam le, mindenki zöld kezet kapott, nem értem ezeket a lepontozásokat.

Megleptek a válaszok, mert én nagyon kövérnek látom magam, persze tudom hogy messze vagyok a vékonytól, de még legalább 15-20 kg fogyást tervezek, bár most stagnálós időszakban vagyok sajnos, amit nem értek mert eddig olyan szépen ment (április óta diétázok és mozgok) Helyesen csinálom, nem koplalok, nem eszek cukros és fehér lisztes dolgokat, sok zöldség, csirkemell, levesek, tejtermékek stb.

Direkt ilyen ruhát választottam a képhez, bár a közepéről le kellett cenzúráznom egy feliratot, azért van ott a folt, de ez a ruha jól kiadta az igazi "alakomat", általában nem így öltözködöm.

2017. jún. 30. 14:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Gondolom van étrended és számolod a kalóriát, csökkentsd, és újra fogyni fogsz, és az is lehet, hogy belassult a fogyás mellett valamelyest az anyagcseréd, legyen meg a napi 50g rost, de legyen benne emészthető és emészthetetlen is, és igyál sok vizet.
2017. jún. 30. 14:54
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de eléggé aránytalannak tűnsz. Ez még nem a nagyon kövér, de fél, 1 év és igen elhízott leszel. Ez még "csak" kövér. Minimum 10, de inkáb 15 kilót kellene fogynod. És ne vékony legyél, mert az se szép, inkább legyél sportos, csináltass étrendet egy személyi edzővel, és heti 2-3 alkalommal járj el edzeni. Hidd el, megéri a befektetést, fél év alatt tök jól fogsz kinézni, ha kitartó vagy.
2017. júl. 4. 09:17
 19/23 A kérdező kommentje:
A mostani fogyást leszámítva 4 éve nem változott a súlyom, úgyhogy szerintem ennél kövérebb már nem leszek
2017. júl. 4. 10:36
 20/23 anonim ***** válasza:
tényleg nem a túlsúly hanem a tónustalanság a baj, ugyanennyi súllyal homokóra alkattal bombanő lenne
2017. júl. 4. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!