Miért ilyen irigyek a lányok/nők egymásra? Már nagyon irritál.
Sok nő,mindig a másik nő/lány alakját nézi, arcát, és ruházatát. Most mondok egy példát: Éppen öltözködöm az lány osztálytársaimmal az öltözőben, és az egyik lány osztálytársam folyamatosan nézet, és méricskélt a tekintetével, és olyan pofát vágot mint aki bármelyik pillanatban elhányhatja magát. Nem akarok dicsekedni, de nekem egész jó alakom van, vékony vagyok, kerek feszes popóval (ugyanis kiskorom óta táncolok) és feszes cicikkel, izmos lábbakkal. Nem értem miért kellet engem nézni az öltözőben. Persze, én is szoktam, de csak fehérneműt (ok ez furán hangzott XD, nem vagyok leszbi csak kíváncsi) és ha valami pl megtetszik akkor megdícsérem hogy : Nahát, milyen jó a melltartód, hol vetted?
Még egy sztori, de ez anyukámmal esett (esik) meg. Anyukám egész csinos nő, a munkahelyére mindig elegánsan öltözik (ne kérdezzétek miért, csak szeret szép ruhákban lenni) és ráadásul neki sincs rossz alakja 42 éves kora elennére, sok 20 éves is elbújhatna mögötte. De mindig leszólják (természetesen nők) hogy milyen ruhákban van, stb.... Ráadásul mindegyik ilyen beszólogató sokkal csúnyább nála, nincsen stílusuk stb. (Láttam róluk képet facebookon)
Azt tudom, hogy nem mindegyik nő/lány ilyen, de nagyon sokuk. Én speciel nem irigykedek senkire, elfogadom hogy van nálam szebb, kedvesebb stb. Valahogy nem tudok irigykedni, mert tudom, hogy a tökéletesnek látszó csajnak is vannak problémái, hibái stb. Szóval semmi értelmét nem látom az irigykedésre és a féltékenykedésre.Mondjuk még mindig könnyeb lehet s másikat szidni, és irigykedni rá, minthogy változtassanak valamit (a testükön, személyiségükön stb.) És azt is észrevettem, hogy aki kicsit is szép, az máris ribizlinek, és örömlánynak lett titulálva (pedig szerencsétlen nem is csinált semmi rosszat),persze a lányok részéről. Jézusom, hogy lehet ilyen mélyre lesüjjedni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!