Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha egy barátnőm...

Mit csináljak ha egy barátnőm kicsit bunkó velem?

Figyelt kérdés

Nem pontos a bunkó kifejezés! Inkább úgy mond nekem bántó dolgokat hogy ő nem veszi észre...

Alapból elég önbizalomhiányos vagyok és ő nem tesz jót azzal hogy ilyen dolgokat mond. A szemembe mondja a hibáimat és úgy csinál mintha nem venné észre!

Nem tudom hogy kezeljem az ilyen helyzeteket mert különben nagyon jó barátnők vagyunk!

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. márc. 28. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon is jó barátnök vagytok, akkor nyugodtan beszéld meg vele. Sebki sem gondolatolvasó, szóval nyugodtan kezdeményezz egy ilyen beszélgetést.
2017. márc. 28. 20:34
 2/4 anonim válasza:

Ha tényleg olyan jó barátok vagytok akkor szerintem csak direkt (viccből) piszkál.Az ilyet nem szabad komolyan venni, mert szerintem a barátnőd se gondolja komolyan.:-P

A legjobb barátok szoktak ilyeneket mondani hogy pl.:béna vagy,hülye vaagy,szerencsétlen vagy,idióta vagy

2017. márc. 28. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek mondom hogy igazad van össze kéne kapjam magam legközelebb :)

Másodiknak: igen igaz igaz de nem ìgy, onnan tudom mert olyat én is szoktam :D

Köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 29. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki, amikor ilyet mond, hogy ,,tisztában vagyok ezzel a hibámmal, de ezen jelenleg nem tudok/akarok/fogok változtatni, sajnálom. Pl, ha azt mondja ,,bálna vagy,. , akkor erre mondhatod, hogy igen, az vagyok és jelenleg nincs erőm változtatni ezen.
2017. ápr. 1. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!