Nagyok okos dolog zéró háttérinfó nélkül, a kérdés és néhány kommentem alapján megtippelni, hogy hány kapcsolatom volt és milyen szintű nőkkel :)
2017. júl. 1. 09:56
43/47 anonim válasza:
Hujjujjuj elkezdett oltogatni is Casanova. Tudod mit legyen, biztos nem volt még normális nőm. Meg is hátrálok, utat adok a mesternek, tiéd mind csak meg ne üss kérlek! Már az a fellegekben járó intelligenciád épp eléggé megfélemlítő, nem kellenek még szavak is mellé. Szerintem a plasztikai sebészet környékén lehetnek a keresett csajaid, és épp nagy melleket csináltatnak, mert az intelligenciájuk hozzád hasonlóan nem fér el a fejükben, és kell egyéb hordozó hozzá.
2017. júl. 1. 11:58
44/47 anonim válasza:
Akkor te miért tippelgetsz zéró háttérinfó nélkül, hogy nekem milyen csajaim voltak?
2017. júl. 1. 11:59
45/47 anonim válasza:
29-es vagyok! Kérdező, ezen behaltam... :)
"A lányod nem biztos, hogy átlag feletti, mint a hivatalos gyámja nem tudod objektíven kategorizálni az adott egyedet..."
:) Szánalmas vagy csöppet!
2017. júl. 1. 12:39
46/47 anonim válasza:
Erre a gondolatáradatra, ami itt tőled származik - szokták mondani, hogy a zsenit nem sok választja el a bolondtól.
Részemről téma lezárva. Nekem ne írj többet, nem válaszolok. De ez még bennem volt. Most olvastam vissza a hüleségeidet, amit azóta írtál.
2017. júl. 1. 12:44
47/47 anonim válasza:
Hazánkban nagyon nehezen találsz minden feltételedet kimerítő egyedet.
Én 4 év kilenc hónap után találtam rá (hozzáteszem Svájcban, magyar hölgy)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!