Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol lehet az átlagnál jobb...

Hol lehet az átlagnál jobb nőket találni?

Figyelt kérdés

Átlagnál jobb alatt azt értem, hogy kinézetre átlag felettiek (test + arc).

Ezen kívül: karrieristák, magas elvárással rendelkeznek a leendő barátjukkal szemben, igényesek, sikerorientáltak és intelligensek.

19 és 25 év közötti korosztály érdekelne.

2017. jún. 28. 23:20
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
61%
Corvinus
2017. jún. 28. 23:21
 2/47 anonim ***** válasza:
96%
De legyél nagyon gazdag.
2017. jún. 28. 23:21
 3/47 Dzseri ***** válasza:
84%

miért, te átlagnál jobb pasi vagy?

elnézést, de nehéz elhinni, mert ha így lenne nem kérdeznél itt ilyesmit :-P

2017. jún. 28. 23:29
 4/47 A kérdező kommentje:

Persze, hogy jobb vagyok az átlagnál.

Ha megnézel pár statisztikát az átlagnál minimális erőfeszítéssel bármiben jobb tudsz lenni, de tényleg, bármiben.

Információszerzés céljából írtam a kérdést.

2017. jún. 28. 23:33
 5/47 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek egy csajt, 27 éves(ugye még belefér, főnök?), csinos, magasak is az elvárásai(hűűű, de még mennyire!).

Két diplomás, intelligens lány, nagyon jókat tudunk beszélgetni mind Platón téziseiről és Victor Hugo munkásságáról is. Ez azért csak megteszi, nem?

Karrierista és sikerorientált... csak hát szegénykém a bölcsész meg anglisztikás végzettségével nem igazán tud érvényesülni, de azért próbál feljebb kapaszkodni a Meki szamárlétráján. Ugye ez nem baj, főnök?

2017. jún. 28. 23:36
 6/47 anonim ***** válasza:
Beloled kerdezo egy dolog biztosan hianyzik, es az a szerenyseg. Amugy szerintem az altalad leirt no nem letezik. Gondolkozz forditott szerepben! Ennyi mindennek meg TE sem tudnal megfelelni
2017. jún. 28. 23:39
 7/47 anonim ***** válasza:
84%

Már csak azért sem lehet komolyan venni téged, mert ugye az interneten mindenki az ami csak akar..... én is űrhajós vagyok... tegnap jöttem haza..... holna csapatok a ferrarimmal.... feltéve ha nem lopják el a szigetről.....

Na mindegy is. Egyet árulj el Te nagy menő... ha átlagon feletti vagy, akkor hogy hoyg nem tapadnak rád a csajok, ha azt kell megkerdezned, hogy hol tudnál csajozni.... mégse vagy olyan nagy menő....

Tiszta vicc vagy 😂😂😂

2017. jún. 28. 23:44
 8/47 A kérdező kommentje:

Fiam, akinek bölcsész diplomája van

(és itt kérem ne vegye senki magára, a diploma értékét minősítem és nem a bölcsészdiplomát megszerző egyedet) az nem túl sikerorientált (ugye büfészak, mint te is írtad).

Szóval akkora nagy elvárásai nem is lehetnének.

És gyermekem, a 27 határeset, de kinézettől függően átmehet a "rostán".

Az én potenciálom konvergál a végtelenhez.

Értsd: megfelelek n darab elvárásnak, ahol n egy relatív nagy természetes szám, de ha kell minimális időn belül n + 1, n + 2, n + 3, stb... elvárásnak is eleget tudok tenni (persze csak ha megéri).

2017. jún. 28. 23:46
 9/47 Dzseri ***** válasza:
73%

"Fiam"

"gyermekem"

"kinézettől függően átmehet a "rostán"."

"Az én potenciálom konvergál a végtelenhez."

ilyen szöveggel akkor kosarakat fogsz kapni, az átlag fölötti és alatti lányoktól is, hogy öröm lesz nézni :-D

2017. jún. 28. 23:56
 10/47 anonim ***** válasza:
79%

"Szóval akkora nagy elvárásai nem is lehetnének."

De vannak, az nem volt kritérium, hogy realitás is legyen az elvárásokban.

A képlet pedig bukik, mert az elvárások fő jellemzője nem a darabszám(egyébként is angolban valószínűleg ez egy megszámlálhatatlan főnév), hiszen ha van valakinek egy elvárása veled szemben, és az az, hogy legyél Oroszország elnöke(diktátora?), akkor az kapásból durvább, mintha valakinek lenne az a három elvárása: legyél egy árnyalattal szebb az ördögnél, minimálbér felett keres, ne otthon élj. Ugye érted, hogy mi itt a dilemma? :)

Egyébként miért vagy olyan biztos a nememet illetően? ;)

2017. jún. 29. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!