Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol lehet az átlagnál jobb...

Hol lehet az átlagnál jobb nőket találni?

Figyelt kérdés

Átlagnál jobb alatt azt értem, hogy kinézetre átlag felettiek (test + arc).

Ezen kívül: karrieristák, magas elvárással rendelkeznek a leendő barátjukkal szemben, igényesek, sikerorientáltak és intelligensek.

19 és 25 év közötti korosztály érdekelne.

2017. jún. 28. 23:20
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Azta! Ez komoly duma! Tetszik! Próbáld meg a szépségkirálynő-szexszimbólum nőknek működtetett egyetemek konditermében!
2017. jún. 29. 00:02
 12/47 A kérdező kommentje:
Megszoktam az irigykedést, kár itt erőlködve "bizonygatni" azt, hogy mégse vagyok az aki azzal, hogy tőlem idézgetsz :)
2017. jún. 29. 00:02
 13/47 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem irigykedem a működésképtelen képletedre. :D
2017. jún. 29. 00:10
 14/47 A kérdező kommentje:
Nem a képletről van szó, hanem saját magamról :)
2017. jún. 29. 00:15
 15/47 anonim ***** válasza:
Amit magadra vonatkoztattál. Mondhatni a magadról alkotott kép kivetülése, de egyébként miért lehetne összefüggést felállítani? Ha a képlet nem működik, valójában a magadról alkotott kép is torz.
2017. jún. 29. 00:18
 16/47 A kérdező kommentje:

"Értsd: megfelelek n darab elvárásnak, ahol n egy relatív nagy természetes szám, de ha kell minimális időn belül n + 1, n + 2, n + 3, stb... elvárásnak is eleget tudok tenni (persze csak ha megéri)."

Ez nem képlet, ez egy magyarázószöveg...

A magyarázószöveg nem a saját magam kivetülése akármennyire is szeretnéd :D

Ilyen agyi szinttel nem kéne válaszokat írogatni :(

2017. jún. 29. 00:21
 17/47 anonim ***** válasza:
*miért ne
2017. jún. 29. 00:21
 18/47 anonim ***** válasza:
Hááát... nem lehetsz túl jártas a matematikában, de ez nem magyarázó szöveg. :D De mondjuk oké, egy képlet, ami magyarázatként szolgál arra, mit gondolsz saját magadról, így ez voltaképpen a saját énképed kivetülése.
2017. jún. 29. 00:23
 19/47 Dzseri ***** válasza:

az alekoszra emlékeztetsz, a vv mit tom én melyikből, az volt ilyen idióta :-D

jegyezed meg, az önbizalom és magabiztosság erény, az olyan mértékű beképzeltség amivel te rendelkezel az épp az ellenkezője

2017. jún. 29. 00:26
 20/47 A kérdező kommentje:

"egy képlet, ami magyarázatként szolgál arra, mit gondolsz saját magadról, így ez voltaképpen a saját énképed kivetülése"

Nem, az a magyarázó szöveg, egyetlen egy képességemet írja le.

És ha már matematika:

Az én egyetlen egy képességem nem egyenlő saját magammal.

Remélem sikerült felfogni, javaslom ne írj több hülyeséget, nem vagyok rá kíváncsi.

2017. jún. 29. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!