Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol lehet az átlagnál jobb...

Hol lehet az átlagnál jobb nőket találni?

Figyelt kérdés

Átlagnál jobb alatt azt értem, hogy kinézetre átlag felettiek (test + arc).

Ezen kívül: karrieristák, magas elvárással rendelkeznek a leendő barátjukkal szemben, igényesek, sikerorientáltak és intelligensek.

19 és 25 év közötti korosztály érdekelne.

2017. jún. 28. 23:20
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

*Az egyik képességem nem egyenlő saját magammal (természetesen nem egyetlen egy képességem van

bizonyítás: indirekt tegyük fel, hogy nem tudok lélegezni, akkor ezt se tudnám leírni, ez ellentmondás).

2017. jún. 29. 00:29
 22/47 anonim ***** válasza:
Húha, valaki nagyon ideges... amúgy a képességedről való képzeteid hozzájárulnak az énképedhez, nem tudtad? Amúgy a képlet még mindig téves. :D
2017. jún. 29. 00:30
 23/47 anonim ***** válasza:
Ki tudja, lehet, hogy csak egy rosszul sikerült MI vagy? (és akkor nem kéne lélegezned.) Ja, nem, akkor nem tudnál megsértődni, mert hülyének nézlek. :D
2017. jún. 29. 00:31
 24/47 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg.

Azért mert megkértelek, hogy ne írd a hülyeségeid abból nem következik, hogy megsértődtem.

Örülj, hogy szépen kértem.

"amúgy a képességedről való képzeteid hozzájárulnak az énképedhez, nem tudtad?"

hozzájárulnak az énképedhez != megegyeznek az énképeddel.

Továbbra is arra, kérlek (még mindig szépen), hogy ne írj egyáltalán, mert értelmes válaszod még nem volt a kérdésemre.

2017. jún. 29. 00:36
 25/47 anonim ***** válasza:
Nem is azért írtam, csak mert unatkoztam, és mulattatott a korlátoltságod, és elszórakoztam egy kicsit. A végszó pedig legyen az, hogy a képlet hibás elven alapul. :D
2017. jún. 29. 00:38
 26/47 A kérdező kommentje:
A magyarázó képlet teljesen rendben van, csak te nem látod át miket sorszámoz az n szám :)
2017. jún. 29. 00:41
 27/47 anonim ***** válasza:

Jesszus, micsoda magasröptű szöveg! :) Néha már azt sem értem, hova keveredtem. Kezdődött a hol lehet az átlagnál jobb nőket találni kérdéssel.

Kár volt beleolvasnom. Filozófus vagy? Vagy mi a bánat van veled?

2017. jún. 29. 01:08
 28/47 A kérdező kommentje:

"Kár volt beleolvasnom."

Akkor minek reagálsz, ha nem tudsz hasznos választ adni?

Ez nem az a fórum...

2017. jún. 29. 01:10
 29/47 anonim ***** válasza:

Nem veszem fel veled a kesztyűt, mert már nagyon álmos vagyok.

Hasznos tanács: a lányom! De nem adom neked! :) Jó éjt kérdező!

2017. jún. 29. 01:16
 30/47 A kérdező kommentje:
A lányod nem biztos, hogy átlag feletti, mint a hivatalos gyámja nem tudod objektíven kategorizálni az adott egyedet...
2017. jún. 29. 01:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!