Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az túlzott spórolás, ha...

Az túlzott spórolás, ha zuhanyzás közben egy lavórban állok. és az így összegyűjtött vizet később a WC leöntésére használom?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 01:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

Ami a vizműveket illeti, azárt lett már ennyi a vizdij, mert már eddig is mindenki ott spórolt ahol tudott.

Ezért hogy meglegyen a bevétel, felemelte nagyon magasra a vizdijat (1000ft/köbméter).

Úgy hogy ha tovább spórolunk, még magasabbra emelik a dijakat.

Persze mindenki ott spórol ahol tud, de mint irják azt is megkellene nézni hogy mennyibe kerül a cigi meg a pia.

2017. jún. 26. 07:55
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem dohányzom amúgy, és italra nem költök sokat.

Tényleg nem nagy fáradság nekem ez a lavóros megoldás. Sajnos vagy nem sajnos más dolgokban is eléggé spórolós vagyok.

2017. jún. 26. 08:56
 23/25 anonim ***** válasza:
80%
Kíváncsi vagyok, hogy ebben a kánikulában milyen szaga lehet a mosakodásból származó órákig, vagy napokig tárolt izzadságszagú, hugyos langyosvíznek...
2017. jún. 26. 09:50
 24/25 anonim ***** válasza:
34%

Ez mekkora jó!

Deh túlzott. Míg ésszerű s több jó, mint rossz, jó.

2017. jún. 26. 14:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez beteges!

Nekünk hatalmas udvarunk van, tavunk, rengeteg növény, virágok, fák, bokrok, kút nincs, rendszerről locsolunk, mert ki nem száradhatnak a sziklakertek sem.Sosem értettem a beteges spórolást, vásárlás terén sem.Megvesznek az emberek minden olyan ételt pl. amit mi meg nem ennénk.

Ebben a melegben lehet olyan szag nálad, hogy elhánynám magam.Képzelem milyen ha vendéget vársz...

2017. jún. 30. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!