Az túlzott spórolás, ha zuhanyzás közben egy lavórban állok. és az így összegyűjtött vizet később a WC leöntésére használom?
Ami a vizműveket illeti, azárt lett már ennyi a vizdij, mert már eddig is mindenki ott spórolt ahol tudott.
Ezért hogy meglegyen a bevétel, felemelte nagyon magasra a vizdijat (1000ft/köbméter).
Úgy hogy ha tovább spórolunk, még magasabbra emelik a dijakat.
Persze mindenki ott spórol ahol tud, de mint irják azt is megkellene nézni hogy mennyibe kerül a cigi meg a pia.
Nem dohányzom amúgy, és italra nem költök sokat.
Tényleg nem nagy fáradság nekem ez a lavóros megoldás. Sajnos vagy nem sajnos más dolgokban is eléggé spórolós vagyok.
Ez mekkora jó!
Deh túlzott. Míg ésszerű s több jó, mint rossz, jó.
Ez beteges!
Nekünk hatalmas udvarunk van, tavunk, rengeteg növény, virágok, fák, bokrok, kút nincs, rendszerről locsolunk, mert ki nem száradhatnak a sziklakertek sem.Sosem értettem a beteges spórolást, vásárlás terén sem.Megvesznek az emberek minden olyan ételt pl. amit mi meg nem ennénk.
Ebben a melegben lehet olyan szag nálad, hogy elhánynám magam.Képzelem milyen ha vendéget vársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!