Zuhanyzás közben gáz-e, vagy előtte illdomos elmenni pisilni?
Féligmeddig trollkérdés
A zorigón van most ilyen wc használós felmérés publikálva onnan a kerdésem feltevésének ötlete.
Szerintem nem gáz,minden alkalommal mívelem is.
vélemények esetleg?
Most látom van ilyen kerdés sok.
Mondjuk tavaly január meg eleg régiek.
Azóta lehet érett a civilizáció
Vagy nem de aza biztos
Zuhanyazás közben szoktam én is. Azonban nem automatikusan, direkt, hanem szimplán a tus alatt rámjön az inger. :)
Nem is gondoltam bele, hogy ez nem lenne illendő. Úgysem látja senki. A víz meg úgyis leviszi.
Hat ez az úgyis egy helyre kerül a cucc nem?
Mondjuk a nöknek talán nem fér bele mert ők olyan kis izék tudnak lenni az ilyen dolgokkal.
De talán itt a névtelenség homályába burkolózva megnyílnak és beismerik hogy ők sem vesződnek azzal hogy még kúlön wc-re menjenek es 2deci pisire 6litert ellöjenek a tisztavízböl.
Ez valahol környezettudatos magatartás is szerintem,éppen eleg durva hogy ivóvízzel kell öblíteni a xart,annak ellenére hogy poén szinten persze azt meg le lehet taposni a lefolyón strandpapuccsal.Már elnézést...ugye
Ami persze túlzás.dehát poén na
Itt szeretném is leszögezni hogy ezen kérdés pusztán informális és szigorúan csak szórakoztató jellegű,az ilyen aranyesős meg pisifétises debilkedést sose tartottam izgatónak.Ninvs bajom az ilyen műsort kedvelőkkel amíg közös a megegyezés a pártnerek közt és otthon 4fal közt művelik malacságaikat.
Gondoltam ezt érdemes tisztáznom
vagysemindegyis
Ha mondjuk tusolás közben jön rád a kisdolog és ott is intézed el, az még nem gáz. A gáz a nagy dologgal kapcsolatban van, vagy ha fürdőkádban csinálod. :)
Egyébként nem értem hogy ez miért jelent problémát bárkinél is? Hiszen bármikor lemosható a történet a zuhanyrózsa segítségével. Majd vizesen ki fog szállni az ember tusolóból (hogy jól összevizezzen mindent) csak azért hogy azért a kis dologért?
A vizelet steril, semmilyen kárt nem okoz sem az akrilban vagy zománcfestett lemezben, sem a lábunkban, amíg felhígulva eltűnik a lefolyóban. Ahonnan pár méter után ugyanoda kerül, ahova amúgy is kerülne, csak további feleslegesen elhasznált tiszta vízzel (WC lehúzással) együtt, ha a klotyóba is beugrunk tisztálkodás előtt.
Biztos vannak sokan akik szerint nem helyénvaló.
Fú es utána oda lépek énis ahova előtte odahug@yozott más!
Biztoshogynemm!
Sokan vannak így vele abban biztos vagyok
Én mindig pisilek zuhanyzás közben. Hiába nem kell előtte, amint megnyitom a csapot és vizes leszek, ràmjön az inger.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!