Srácok, ti mennyire vagytok gyégyenlősek uszodában vagy konditeremben zuhanyzás közben?
Figyelt kérdés
14/f , kort is légyszi , írjatok priviben2015. jún. 18. 16:14
1/7 anonim válasza:
nem zuhanyzom ilyen helyeken. Közös fürdőben meg főleg nem!
2/7 anonim válasza:
Annyira, hogy ilyen helyeken nem szoktam fürdeni. Kibírom hazáig és otthon tusolok. De ebben erősen közrejátszik a gombásodás is. Nem szeretném elkapni.
3/7 anonim válasza:
Mivel nem egy szál pötsre kell vetkőzni, illetve az átöltözést legrosszabb esetben megoldom a WC zárható ajtaja mögött, így nem nagyon.
4/7 anonim válasza:
Semennyire... Amióta kolis vagyok elmúlt minden gátlásom és nem érdekel hogy ki látja a farkam...
5/7 anonim válasza:
Én nem szoktam szégyenlős mert mások is meztelenek amíg lezuhanyoznak ezért én sem csinálok problémát belőle. Gyorsan elmegyek zuhanyozni uszoda után, aztán átöltözöm gyorsan és nem nézem hogy ki néz :D
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok gyégyenlős semennyire sem
7/7 anonim válasza:
Én ahová jártam aki a öltözőbe jött befelé az látta volna de én papucsban fürdők mert közre játszik a Gombásodás jó mondjuk míg ott a vízbe be mész akkor is közre játszik mert nem pont tudsz úgy bemenni meg ki jönni hogy ne érje a földet a lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!