Az túlzott spórolás, ha zuhanyzás közben egy lavórban állok. és az így összegyűjtött vizet később a WC leöntésére használom?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 01:38
1/25 anonim válasza:
Nem. Majd írd + mennyit sikerült spórolnod rajta/vele.
2/25 A kérdező kommentje:
Elég sok vizet lehet így spórolni! :)
2017. jún. 26. 01:42
3/25 anonim válasza:
eléggé. de hát ha spórolni akarsz, miért ne.
4/25 anonim válasza:
ez attól függ milyen anyagi és egzisztenciális helyzetben vagy.
tehát ha pl neked megkéri az ilyesfajta "kényelmetlenség" azt a plusz 300 ftot mert kenyérre is alig van pénzed (csak egy példa ) akkor megéri.
DE HA ALAPVETŐEN egy átlagos életszínvonallal rendelkezel akkor az ebbe a spórolásba fektetett energia és idő nincs egyensúlyban a spórolható pénzzel,tehát akkor túlzott
5/25 anonim válasza:
Ha jó kis generalizált szorongást akarsz magadnak,akkor hajrá.
6/25 anonim válasza:
Ha a vízdíjat nem tudnám kifizetni,akkor elgondolkodnék,hogy minek élek.
7/25 A kérdező kommentje:
szorongást? miért?
2017. jún. 26. 01:52
8/25 A kérdező kommentje:
Nem nagy fáradság amúgy. Szerintem megéri vele foglalkozni, még akkor is, ha nem jelent gondot a számla kifizetése.
2017. jún. 26. 01:54
9/25 anonim válasza:
Szerintem ez még belefér, mamám is így csinálja és ha belegondolok, hogy jobb ezzel leönteni a véccét mintha konkrétan tiszta "ivóvízzel" engedném le a csomagokat..... Szerintem ez még nem túlzott, meg akkora kényelmetlenséget nem okoz.
10/25 A kérdező kommentje:
ha már itt tartunk, jobban csúszik a csomag :)))
2017. jún. 26. 02:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!