Miert csinalja ezt velem a sajat csaladom?
Figyelt kérdés
Elhataroztam, hogy 15kg-tol megszabadulok a nyar folyaman. Mondtam is a csaladnak, hogy ne sussenek mindig sutemenyt, hogy egyek, mert nem kell.
Erre mit csinalnak veszik sorra az edesseget az uzletbol, jaj egyel turorudit, egyel csokit... miert nem tudnak picit besegiteni mondjuk azzal, hogy mikor megveszik, megeszik es kesz. Meg tudom allni, hogy ne egyek belole,ha ott van, de borzaszto zavaro tud lenni igy.
2017. jún. 24. 13:54
2/6 anonim válasza:
De most komolyan a család a hibás, csak mert te nem vagy elég erős és határozott, és nem tudsz nemet mondani? :D
3/6 A kérdező kommentje:
2.ha elolvastad volna vegig a kerdest, nem irogatnal hulyesegeket. Meg tudom allni,hogy ne egyek belole...
2017. jún. 24. 22:53
4/6 anonim válasza:
De en hulye vagyok, es rolad azt feltetelezem, hogy azert picsorogsz itt a gyakorin a szarszemet csaladra, mert irigykedsz, hogy ok megehetik, amit te megvonsz magadtol, es ez frusztral, mindamellett, hogy gyenge is vagy es magadrol sem hiszed el, hogy kepes vagy megallni a turorudi zabalast. Pedig ha lenne nemi fogalmad a cukor fontossagarol fiziologiai szempontbol, belatnad, hogy szukseges annak bevitele, mint ahogy bizonyos zsiroke (zsirban oldodo vitaminok pl), es rengeteg folyadeke.
5/6 anonim válasza:
Nem mond hülyeségeket a 2. Ha leakarsz fogyni, akkor lefogsz. Nem más a hibás a döntéseidért, és a cselekedeteidért. Ugyan ez a 20-on éves fiatalokkal is... Ha munka kell akkor találni fogsz, persze nem lesz onnantól olyan kényelmes.
6/6 anonim válasza:
"Meg tudom allni,hogy ne egyek belole..."
Hát akkor mi a probléma???
Kicsit elszállt gondolkodásmód lenne az, hogy ha én diétázok, diétázzon mindenki!
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!