Miért csinálja ezt a családom?
Teljesen normális, hogy rosszul esik, ez nem normális amit itt leprodukálnak.
Hány éves vagy? És az egész családod, vagy pontosan kik csinálták? Eddig is csinálták?
Tudod te milyen fárasztó együtt élni egy ilyen emberrel?
Exem volt hipochonder, hát ne tudd meg, hogy állandóan hisztizett, meg ö halálos beteg .
Mellette pánikolt is, és sokszor nem tudtam neki megmagyarázni, hog y foglalja el magát és ne belülre figyeljen, mert ö idézi elö a tüneteit.
Fél év se kellett hozzá, hogy elmenjen minden életkedvem, egyszerűen belefáradtam, hogy mindig öt pátyolgassam meg huzzam ki a maga keverte szrbol.
Végül megvártam mig kigyogyul (másfél év intenzív pszichiáter-pszichoterápia), de addigra én mentem totál tönkre, életkedv nuku, csak halálos kimerültség... aztán kidobott, ,mondván kedvetlen vagyok.
Önsajnáltatás meg pánikhiszti helyett inkább mozdulj ki és élj! Sportolj, az elterel és megerösit lélekben (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!